söndag 19 juli 2009

Tillbaka i Örebro

Hej hej!

Nu är vi hemma igen efter några dagars relaxande hos farmor och farfar i Kisa. Varför ska man bli så förslappad när man kommer hem till sina föräldrar? Jag orkar knappt lyfta armen för att klia mig i örat. Kroppen går på lågvarv men magen jobbar för högtryck, det inmundigas mat och fika var och varannan timme. För att inte tala om alla bär vi smaskat i oss dom här dagarna. Barnen har plockat blåbär varje dag och även lyckats länsa farmors smultron och hallonbuskar. Det känns lite tungt att komma hem och behöva börja klia sig i örat igen och inte få äta lika god mat och vid färre tillfällen dessutom...men snart har man vant sig vid det också.

När vi kom fram i torsdags åkte vi ganska omgående ut till Mobyt för att hälsa på Britta och Elias och äta våfflor. Barnen gillar att åka ut dit både för att få träffa gammelmormor och gammelmorfar men också för att få åka stolhissen som dom har i trappen upp till övervåningen. Nu har det kommit ännu en åkattraktion dit ut till barnens stora förtjusning...två stycken Elopeder. Gissa om barnen har seglat på små rosa moln?! :o)



Farfar och Alva åker gammelmormors eloped...

Hugo och Marcus åker gammelmorfars smultronröda eloped :o)

En sån här skulle jag och Alva vilja åka runt på på våra shoppingrundor ;o)

Våffelkalas med nyplockade bär.

Blåbärstunga

Alva anfaller våfflorna.

Barnen plockar smultron till frukosten...sommaridyll!!

I fredags kom Åsa och barnen till Kisa för att spendera dagen tillsammans med oss. Strålande sol hela dagen lockade till blåbärsplockning, lek och bus, bad och grillning på kvällen. Vi hade det riktigt mysigt och barnen lekte så bra. Det märks att dom blivit äldre och inte har samma behov av att kivas och fajtas om det ena och det sjätte. Hugo och Albin som är jämngamla låg i täten tätt följda av Hanna som ville göra precis allt som killarna gjorde. Alva som är precis nio månader yngre än Hanna och lite mer "pippinätt" av sig höll sig mest för sig själv men verkade inte fara illa av det. Kul hade dom iallafall...

Blåbärsplockning

Alva och farmor är redo för beachen!

Tre små busfrön som alla ville åka i farmor och farfars bil.

Alva och jag myser på en filt i kvällssolen...det är semester det!

Idag vankades det 4-årskalas i det Romellska hemmet. Noa fyllde 4 år idag vilket vi självklart ville vara med och fira. Det bjöds på smarriga kakor och glasståg. Hugo kan knappt bärga sig tills det är dags för honom att bjuda in till kalas...han tjatar redan hål i huvudet på oss.

Tuffaste glasstårtan jag har sett...

Hahaha...vad jag skrattar när jag ser det här kortet :o) Mats present till Noa var en Transformer- en gubbe som kan byggas om till en bil. Han och Micke satt jag vet inte huuur länge med den för att komma på hur den skulle byggas om för att bli just en bil...hihihi! Två vuxna karlar ;o)

Vår glädjespridare- Alva "Spiderwomen" Kindevåg
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. hahahahahahahahahahaha
    kan inte sluta skratta!!!
    Alva spiderwoman!!! hahahahahahahah vad söööööööööööööööööööööööööt!!!!
    Kram

    SvaraRadera