söndag 26 juli 2009

Heldag i Skärstad

Igår åkte vi allihopa till Marcus storasyster Åsa och hennes familj i Motala. Marcus skulle springa Baltzarloppet på eftermiddagen så då passade vi på att följa med och träffas alla syskon, respektive och barn. Vilken toppendag vi hade!! Härligt väder, god mat och trevligt umgänge.

Marcus hade som mål att springa dom 2,1 milen på under 1 timme och 50 minuter så vi hade gjort upp om att stå och heja på honom vid Varamon efter ca en timme för då beräknade Marcus att han skulle komma skenandes förbi. Hugo var riktigt orolig att pappa skulle bli sist för det var många gubbar som sprang förbi oss innan Marcus dök upp. Jag försökte tala om för honom att det var flera hundra människor som sprang loppet och att pappa absolut inte skulle bli sist men Hugo var säker på sin sak och underläppen darrade lite extra ju fler som sprang förbi...

En spänd familj i väntan på att pappa ska springa förbi...
Innan vi kunde ta emot Marcus i mål hann vi sätta oss och ta en glass på Varamons camping

"Heja pappa, heja pappa!!"

Hugo gav pappa en segerkram när han kom i mål på 1,50,50 När vi gick till bilen utbrast Hugo..."Pappa, du kom inte sist. Toppen!!!"

Man blir törstig av att heja fram pappa. Alva drack vatten som senare visade sig vara energidryck (!)
På eftermiddagen grillade vi hemma i Skärstad. Barnen lekte och hade kul hela dagen och Morbror/Farbror Janne tog med barnen på en sedvanlig traktortur. Boysen var överlyckliga!!

Ser ni lyckan som strålar i ögonen?
Janne grillar hamburgar och korv till ett helt kompani...och med ett leende på läpparna som alltid :o)

Solen gick i moln och det började att regna så vi fick söka skydd under tak för att kunna fortsätta äta.

Alva sprang iväg precis innan vi skulle äta och storkusin Albin såg det som sin uppgift att hämta tillbaka henne. Söta barn!

Hungriga barn!

Min älskling!



Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Hejsan!

    Trevligt att se gårdagen i bilder... :-)
    Kika in på bonnfrua...

    SvaraRadera