fredag 24 juli 2009

Nu är dom här

I förmiddags kom äntligen barnens kusin Seth och Mia och Stefan hit. Vi berättade för Hugo i morse att dom var på väg ner från Avesta för att komma och hälsa på oss, tidigare än så hade inte gått för då hade han tjatat skavsår i öronen på oss ;o)

Vi hade en skön stund här hemma med lek och lunch innan vi åkte iväg till Marieberg för att strosa lite i affärer. Mia och Stefan behövde handla lite kläder och vi behövde kika lite efter bräder på Bauhaus. Sedan strålade vi samman på Marieberg för att äta glass tillsammans.

Seth har vid flera tillfällen sagt till Mia och Stefan att när han hälsar på Hugo nästa gång då ska han minsann sova där alldeles ensam och dom får inte vara med...;o) Sagt och gjort! När vi kom hem från Marieberg skickade vi iväg Mia och Stefan på bio nere på stan och med mamma och pappa ute ur bilden var det bara att börja "Hugo och Seths mysfredag" ;o)

Dom har lekt och busat, hoppat studsmatta och brottats. Efter kvällsmaten hoppade dom studsmatta lite till och sedan blev det bio för dom också med godis och popcorn. Här hemma visades inte "Män som hatar kvinnor" som Mia och Stefan skulle se utan "Emil i Lönnerberga och griseknoen" och "Hajar som hajar". Efter att jag hade varit uppe och sövt Alva kom jag ner och mötte två trötta killar i soffan. Seth frågade när dom skulle få gå och sova? ;o) Sötisar!!

Grabbarna tyckte att det skulle bli oliiiidligt spännande att få gå och sova...mest för att dom skulle få sova tillsammans...ensamma...utan mammor och pappor...i ett eget rum!! Jag hade bäddat åt dom på golvet inne hos Alva och slängt ut Alva till vår säng (vilket Alva jublade åt...hon hamnar ju där iallafall lite senare på natten). Vi läste en bok och sedan fick dom lyssna på en sago skiva - Emil såklart! På två minuter sov dom båda två :o)

Nu sitter jag och Marcus och väntar på att Mia och Stefan ska komma hem så att vi kan äta lite kex och ost och bara mysa och prata. Imorgon åker vi till Motala för att träffa Åsa, Janne och barnen. Marcus ska springa Baltzarloppet på 2,1 mil. Vi funderar på att packa in oss i bilarna och åka ner och heja på honom när han skenar fram genom stan. Det kommer att bli en syn! ;o)

Alva fisoloferar...

Grabbarna i sina spindelmannen pyjamaser försöker spruta spindelnät ur armen ;o)

Sovdags!

Zzzzzzzzzzzz!!!!
Kram Lovisa



1 kommentar:

  1. Våra små sötisar.. vilken lycka att få sova tillsammans,hoppas de sover hela natten.
    Sov gott o kram, ha en skön och bra da´i morron.
    mum

    SvaraRadera