tisdag 10 januari 2012

VAB och ny bil

Hej hej!

Ja, det är ju inte så konstigt att att vi är lite krassliga här hemma. Hela helgen gick ju liksom i sjukdomens tecken. Alla var ju lite krassliga på det ena eller andra sättet.

Alva fick gå till dagis i går men hade visst klagat på huvudvärk och annat smått och gott under dan. Än idag är hon inte helt kry. Så hon får bli hemma imorgon också.

Hugos skola hade studiedag i måndags så han var hemma i vilket fall, och det var tur för han var inte direkt kartig igår. Hostig, trött och hängig. Även han blir nog hemma imorgon också.

Så blev det med den uppstarten. Det har varit ett mysigt jullov men också ett väldigt intensivt sådant. Vi har verkligen levt inpå varandra 24/7 i tre veckors tid, jag och barnen. Marcus har jobbat en hel del och eftersom att vi inte har haft någon bil så har vi varit ganska begränsade.

Kan därför inte sticka under stol med att jag hade sett fram emot att skolan och dagis skulle dra igång igen. Men nu blev det som det blev och det är ingen idé att gnälla över det. Det positiva med att vara hemma och VABa är ju att vi slipper kliva upp tidigt på mornarna och ge oss ut i kyla och snålblåst ;o)

Idag har Marcus iallafall varit iväg och kollat på en ny bil. Vi har fortfarande inte fått veta vem som gjort fel och därav kommer belönas med att hosta upp en hiskelig summa pengar. Men det vi fått veta är att vår kära Mazda var bortom all räddning och därför får vi en helt sprojlans ny. Det känns ju iallafall bra :o)

Nä, nu kom Marcus hem så nu ska vi vi försöka få lite tid att prata. Vi har bara gått om varandra idag.

Hej på ett tag!
Kanske vår blivande bil?

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar