tisdag 24 januari 2012

Att vara eller inte vara...

Hej på er!

Jag säger som Shakespeare; Att vara eller icke vara...sjuk, det är frågan.
Nja, riktigt så sa han kanske inte. Men han skulle ha kunnat gjort det.

Hur som helst så går jag runt och känner mig sjuk, men samtidigt inte. Förstår ni hur jag menar?! Jag känner att det är något i kroppen som inte riktigt har brutit ut. Jag känner mig förkyld och frusen men jag har varken täppt näsa eller feber. Mycket konstigt.

Fastän jag inte gärna vill bli sjuk, så är det nästan bättre att det bryter ut så att man slipper gå runt och må "mosigt" helt utan anledning.

Jaha, annars då? Jo, det är tisdag idag och Alva är hemma med mig och Molly. Marcus skjutsade Hugo till skolan imorse så att jag och tjejerna kunde skrota runt i pyjamasen en liten stund extra innan det var dags att åka och handla. Skönt! Jag skulle nog kunna bo i min pyjamas ;o) Fast i och för sig...nääää! Jag skulle nog sakna att få klä upp mig och sminka mig emellanåt :o)

Jaha...det här blev ju ett spännande inlägg, haha! Hoppas ni har det bra där ni är iallafall. Kan ni fatta att snart hela januari har gått. Galet!! Sköt om er så hörs vi mer sen.



Molly är i krypartagen. Hon tränar för fullt på att koordinera armar och ben så att dom hamnar på rätt ställe och gör rätt saker i rätt stund. Inte alltid så lätt ;o)

Hallå där bak!

När vi kom hem från Kloten i söndags så började Alva genast leka sin favoritlek, nämligen; ändra-och-flytta-på-mammas-alla-prydnadssaker-samtidigt-som-jag-dansar-och-sjunger-leken. Dessa grejer stod egentligen på vitt skilda platser i vardagsrummet. Här är dom prydligt placerade tillsammans på soffbordet :o)

Alva bytte om till sin i dagsläget finaste favoritklänning och dansade till en random-vald skiva.

Och så hoppar vi lite hastigt och lustigt tillbaka till helgen i Kloten ( jag måste allvarligt göra något åt detta med bilderna som lägger sig huller om buller när jag laddar upp dom!) Här sitter Hanna och Hugo och fingervirkar. Dom ser ut att ha det väldigt mysigt!

Dom fingervirkade upp ALLT garn jag hade med mig :o)

Å så är vi tillbaka till Alvas dukning (som hon kallar det). Lägg märke till det söta kortet på Marcus till vänster ;o)

Ser ni....hon börjar häva sig upp på knäna :o) Vår lilla Molly-bus!!

Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Alva har ju serious inredningstalang ju!! Hon skapar redan inrednings -stilleben!! Vad ska det bli av henne?? ;0)
    Å vad fort det går med Molly!!
    Pratade med mamma och vi kommer nog och äter mat på söndag =0)
    Mys pys att få se er!
    Kram Linda

    SvaraRadera