lördag 21 januari 2012

Det goda livet

Hej på er!

Så här soft och skönt skulle jag kunna ha det jämt! Med tanke på det långsamma tempot och det skrala utbudet såhär mitt ute i urskogen så kan till och med diskning bli en rolig och avkopplande syssla.

Imorse vaknade barnen vid 7:30-tiden. Vi vuxna låg kvar och drog oss en timma till medan barnen lekte och spelade spel på våra telefoner.

Frukosten avnjöts länge, länge och när den väl var undanplockad var det näst intill dags för förmiddagsfikat att ta plats på bordet. Så härligt!

Marcus åkte tillbaka till Gillersklack efter frukosten (där vi var igår) och tog en tur i skidspåret medan vi andra fikade och hade det varmt och gott i stugan. När han kom hem så klädde vi på oss och gav oss ut och grillade korv och hamburgare här i närheten av stugbyn. Det var mycket kallare idag så vi blev inte så långvariga utomhus, men lite friskluft hann vi få iallafall.

Nu sitter vi inne och myser igen. Vi såg till att vara bänkade framför tvn när klockan slog tre och det var dags för Håkan Juholts tal och offentliga avgång. Vi har nämligen en sosse i sällskapet som var intresserad av uppståndelsen kring spektaklet (haha, men vi var nog ganska intresserade allihopa, trots olika politiska åsikter)

Nu leker barnen och handbollen går på tvn i bakgrunden och Micke börjar förbereda för kvällsmaten. Sen blir set lördagsmys med lördagsgodis och Gladiatorerna på tvn.

Imorgon åker vi hem igen. Lite sorgligt på ett sätt. Vi har det så sköööönt här och jag är inte alls sugen på att åka hem och dra igång med vardagsstressen igen. Men samtidigt så är det skönt att komma hem till "våra grejer" och våra egna sängar. Har samtidigt några mysiga träffar att se fram emot i veckan. Vill ju inte missa gofika med härliga mammakompisar ;o)

Nä, nu får det vara slut på pladdret. Här kommer istället lite bilder från idag.

Hanna hugger in på lunchen.

"Vilket bra team vi är, du och jag, pappa! Det här går ju galant!"

Glad kille!

Micke drog igång en springtävling när barnen började frysa. Dom blev snabbt varma i kläderna igen ;o) Här hjälper Hugo Alva att ta emot stafettpinnen.

Nämen vad trevligt, jag är visst också med på resan ;o)

Hugo och Noa leker med Star Wars för fullt. Golvet är belamrat med onda och goda gubbar som strider mot varandra.

Alva fisoliferar...troligtvis över hur hon ska betona bäst sitt missnöje över det illa valda lunchhaket. Ute i den kalla luften i ett hus utan väggar....illa!!

Marcus, Ann-Sofie och Micke.

Jag försöker värma en frusen Alva.

Lunchdags!

Raggisar!!! Så skönt när golvet är isande kallt.

Hanna och Molly.

Hugos tur att springa sig varm.

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar