torsdag 5 januari 2012

På väg

Tjingeling!

Christmasfirande #2, here we come :o) Japp, nu är vi på väg. Bilen är packad med paket och andra förnödenheter så att vi ska klara helgen på bortaplan.

Marcus den stackarn vaknade upp med feber och frossa mitt i natta. Stackarn! Han darrade som ett asplöv. Men trots det så klev han upp och åkte till jobbet i morse. Men han blev inte långvarig. Efter några timmar var han hemma igen. Då hade han fixat klart allt inför bokslutet så nu kan han slappna av och bli sjuk utan att behöva oroa sig för jobbet.

Han sov en stund när han kom hem för att orka med resan ner till Kisa. Jag erbjöd mig att köra, men ni vet hur män är med sina kära små bilar. Inte röra! ;o) Så jag får snällt pressa in mig här bak mellan Alvas och Mollys bilstolar. Det är ju tur att man är liten över rumpan (nooooot!!! Kommer ha blåmärken på vardera sida om stussen imorgon).

Lägger in några bilder såhär i slutet. När jag bloggar från mobilen så hamnar bilderna på rad och jag kan inte skriva någon text under dom. Hoppas ni står ut ;o)

Alva och jag gjorde en kladdkaka till fikat med våra vänner i förmiddags. Det gäller att hålla sig framme och hjälpa till med baket, för då får man slicka skålen ;o)

Kram på er!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar