lördag 2 april 2011

Loppisfynd och bortbjudna
Hej på er!


Ett snabbt inlägg såhär på lördagskvällen. Vi har precis kommit hem efter en mysig eftermiddag/kväll hos våra grannar och vänner, familjen Cedermark. Vi sprang på dom i förmiddags på loppiset på Gården och fick en spontan inbjudan att komma och käka kvällsmat hos dom ikväll. Eftersom att vår lördag bara har gått i ledighetens tecken så hade vi inget särskilt inbokat och kunde gladeligen tacka "ja" till inbjudan.


Men först var vi som sagt på loppis. Vi åkte dit till kl 10 då det öppnade. Jag ville självklart vara på plats redan i starten för att inte gå miste om de finaste grejerna. Jag hittade mest kläder till Alva och bebisen. Det fanns inte så mycket i Hugos storlek så han fick välja en leksak istället och föll för en påse med Bionicles som han har lekt med idag.


När vi kom hem gjorde Marcus sig iordning för att åka upp till Universitetsområdet där han skulle vara med och springa "Startmilen". Vi hade tänkt följa med och heja fram honom, men vädret var lite för mulet och kallt så vi blev kvar hemma. Men det hade gått bra för Marcus ändå och han tog sig runt milen på 44,26 min. Personligt rekord!


Klockan fem var vi bjudna hem till Cedermarks och barnen fick passa på att lufta sina cyklar. Vi blev bjudna på underbar mat och hemmagjord glass med en smak av kiwi...mmmmumma! Det tog en stund för barnen att komma igång och leka men när dom väl blev "varma i kläderna" så åkte dom av. Dom kom nämligen på att dom ville bada i familjens bubbelbadkar. Det blev en aningens trångt...särskilt då Algot gärna ville pressa ner ett stort playmobilskepp i plurret :o) Men kul hade dom. Hugo och Adela kom även på den briljanta idén att Hugo kunde sova över hos dom...men där satte vi stopp. Det får vi ta en annan dag. Men det var ju kul att barnen hade roligt tillsammans.


Nu sover dom och jag och Marcus har kraschat i soffan med en godisskål emellan oss. I morgon vankas ytterligare en ledig utan något särskilt inplanerat. Sköööönt!!!


Marcus och Johan fick ett infall och började jazza lite på piano och saxofon.




Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar