söndag 17 april 2011

Mycket att fira


Hej!

Den här helgen var det dags att åka till Kisa igen, och den här gången fick jag också följa med. Resan har varit inbokad sedan länge och anledningen till det är barnens gammelmormor Britta, alltså Marcus mormor, fyller 85 år imorgon måndag men som har blivit firad med pompa och ståt den här helgen.

Men inte nog med det...Britta och Elias firar även 63-årig bröllopsdag den här helgen. Det är värt att uppmärksammas. Tänk att ha varit gifta så länge. Då känner man verkligen varandra utan och innan och har lärt sig att leva med varandras goda och dåliga sidor. Tänk vilken långlivad kärlek!


Men firandet tar inte slut där. Hugo vaknade på lördag morgon av att en utav hans framtänder satt lite lösare än vanligt. Lyckan var stor. Första lösa tanden!!! Sedan gick dagen åt att vicka och rucka och slita och dra för att den skulle bli lösare och till sist lossna. Men än sitter den kvar och spänningen är oliiiiidlig...när ska tanden lossna???


Men huvudattraktionerna den här helgen var dock kalaset och jubilaren i fråga. Det blev en jättetrevlig tillställning med trevligt sällskap och gott fika. Barnens kusiner, Albin och Hanna stannade hela dagen ända fram till kvällen och barnen lekte non-stop och verkade ha super skoj! Det var mysigt att se :o)


Nä, nu är klockan alldeles för mycket så jag skriver inget mer utan låter bilderna få tala för sig själv. Vi hörs mer en annan kväll.


Brudpar och födelsedagsbarn. Britta och Elias.

Det plockades mycket blommor den här helgen. Här är Hugos söndagsbukett. ...och Alvas likaså.
Ser ni den lilla sneda mittentanden på nedre tandraden? Lööööös!!!!


Alva ritar.


Ser du vad detta föreställer?


Hugo visar kusin Albin sin lösa tand för sjuttioelfte gången.


Det spelades en hel del fottboll.


...och klättrades i träd. En lyckad helg med andra ord!





Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Coolt med en lös tand =0) Härligt med kalas, ni hade ju mycket att fira!
    Har Hugo gett sig på att spela på farfars dragspel än? Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli... eller hur heter det? =0)
    Hoppas ni får en bra vecka! Här njuter vi av soligt väder OCH påsklov!
    Fett nice! Som Ebba skulle sagt ;0)
    Kram påre!

    SvaraRadera