lördag 30 april 2011

Happy Valborg!

Hejsan!

Har ni varit och sett på någon brasa ikväll? Vi har precis kommit hem från våran här i Mosås. Usch vad det blåste kallt. Vi hade sett fram emot att kunna strosa runt och småprata med kompisar och låta barnen springa omkring och leka med sina vänner men det blåste på tok för mycket och var kallt så in i norden så vi gav upp efter en knapp timme och skyndade hem till värmen istället.


Nu sitter vi i soffan och myser med godis, chips och hockey på TV:n. Barnen ska snart gå och sova och jag och Marcus kommer nog inte bli långdragna ikväll heller. Det ska bli skönt att få krypa ner under täcket.


Men först ska jag visa lite bilder från dagen. Igår kväll hade vi familjen Gustavsson/Revay på besök. Alltså Alvas älsklingskompis Cornelia med familj. Tjejerna lekte så bra hela kvällen men kom på alldeles för sent att dom ville bada också. Det fick dom göra idag istället då Cornelia kom hit strax efter tio och tjejerna fortsatte leka. Tillslut hamnade dom i plurret precis som dom hade önskat. Jag satt inne hos dom en bra stund och bara njöt av att höra deras hjärliga skrattattacker. Det går inte att ta miste på deras fantastiska vänskap. Den är rent utav unik :o)


I eftermiddags kom familjen Cedermark över på en bit mat och klockan sju började vi göra oss i ordning för att gå fackeltåg fran stationshuset precis utanför oss upp mot skolans fotbollsplan där brasan skulle tändas. Barnen fick köpa lite lotter, spela på chokladhjulet (Hugo vann en stor chokladkaka) och pröva lyckan i fiskdammen. Sen gav vi upp pga kylan och gick som sagt hem. Vad synd att vädret ska sätta stopp för trevligheterna. Det är samma visa varje år. MEn vi ger inte upp...nästa år ger vi oss på´t igen :o)


Badbrudarna!





Bustjejer!!



V 38+ 6

Barnen väntar på att få tända sin facklor.


Det var kul att bära den i ca 5 minuter...sedan stod jag helt plötsligt med en i vardera hand ;o)


Brasan brann ner fortare än kvickt pga blåsten. Men den värmde gott en stund iallafall.




Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar