måndag 23 augusti 2010

Mormor och morfar på besök

Idag har det varit en stor dag. Vi har haft fint besök ifrån Katrineholm, närmare bestämt mormor och morfar. Hugo fyller ju år nästa vecka men då kan inte mormor och morfar komma för då är dom uppe i stugan för att morfar ska jaga älg. Därför passade dom på att komma förbi idag för att fira Hugo och hinna mysa med barnen lite.

Alva var lyckan personifierad idag för hon fick följa med sin bästis Cornelia hem från dagis. Det var stort! Hugo blev istället hämtad utav mormor och morfar vid tretiden och fick följa med dom till IKEA. Den lilla trippen avslutades självklart med en glass.

Klockan fem var det dags för säsongsstarten av Bolllek uppe på fotbollsplanen vid skolan. Hugo var supertaggad och tyckte att det skulle bli spännande att få visa upp sina fotbollsfärdigheter för mormor och morfar. Som tur var vann hans lag matchen som avslutade träningen, annars hade det inte blivit näpet.

Sedan åkte vi hem till ett dukat bord. Marcus hade lagat mat under tiden som vi hade varit på bolleken och alltihopa avslutades med kaffe, tårta och paketöppning. Wow, vilken dag, som sagt!! Efter ett tårdrypande farväl, när mormor och morfar skulle åka hem, sover nu barnen gott uppe i sina sängar.

Hejarklacken!

Paketutdelning!

Nöjd femåring to be!

Klockan! Den kom genast till användning när både Hugo och Alva ville spela på datorn samtidigt. "Jag vet!" sa Hugo "Jag tar tid på min nya klocka och när den den stora visaren står på tvåan då byter vi!" Så behändigt!

I går fick vi låna denna mackapär av Johan. Mycket smidigt!

Det är jobbigt när båda vill vara den som FÖRST ska få åka med. Det är alltid någon som blir ledsen...och igår var det Alva som drog nitlotten.
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Kan inte annat än att skratta åt Alva! Igenkänningsfaktorn är typ 170%!
    Fin klocka! Är det den nya 5-årspresenten månne???

    SvaraRadera
  2. Lyckliga Hugo som fått en klocka och får vara etta att åka på gräsklipparen, stackars Alva som får vänta,(mysigt kort) men så är det ju i livet, allt är inte bara skoj.
    Kramisar

    SvaraRadera