torsdag 12 augusti 2010

BBQ

Ikväll samlade vi hela gänget "hemma hos oss" för att grilla tillsammans. Denna torsdag har bjudit på sol, sol, sol och åter sooool!!! Så vad passar då bättre än att avsluta dagen med en smarrig BBQ tillsammans med goda vänner?

Eftersom att solen börjar bli en bristvara såhär i slutet av sommaren passar vi på att njuta av varenda sekund vi kan vistas ute på stranden, i solsken och i det svalkande vattnet. Så idag lade vi allt annat åt sidan och bara njöt av sol och bad. Barnen har dessutom så kul på stranden där dom spelar fotboll, gräver gropar, badar, leker vattenkrig osv, osv. Vilket passar oss föräldrar jättebra...vi sitter och pratar, dricker kaffe och passar på att ta en och annan påtår mellan varven.

Men kväll som sagt blev det grillning i vårt förtält. Mycket trevligt! Runt niotiden började vi förbereda barnen på att det var dags för sängen och sedan dess har vi haft lite egen tid. Marcus som lider utav "Restless legs-syndrom" kände att det började "dra" i benen och då kan han inte sitta still utan enda botet på det är att gå och lägga sig. Så, ensam kvar blev jag och såg självkart chansen att få göra min vanliga "runda" på nätet. Facebook, hotmail och till sist läsa ikapp alla bloggar som blivit uppdaterade under dan.

Men nu är det dags för sängen. Imorgon bitti ska jag och Marcus ge oss ut på en gemensam löptur. Det var över fem år sedan vi sist gjorde det. Roger och Birgit packar ihop och åker hem till Kisa imorgon igen men har lovat att dom ska se efter barnen en halvtimme eller så när vi tar en tur i spåret.

Det var riktigt gott med "ordentlig mat" efter all kräm och torrpasta som vi har ätit den här veckan.

Härliga vänner!

Barnbordet med vuxet inslag.
Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar