torsdag 5 augusti 2010

Håll i er nu...

För idag har det hänt massor med saker och självklart har kameran varit med, så idag kommer jag att bjuda på en riktig bildkavalkad.

Morgonen började klockan åtta med att jag vaknade av att grabbarna och Alva låg inne i sitt sovrum och pratade. Dom hade inte klivit upp och börjat leka eller börjat tjata efter att få se på tv. Utan istället låg dom och finpratade på sina madrasser. Tyvärr var jag någonstans i gränslandet mellan vaket och sovande tillstånd så jag hörde inte vad dom pratade om men mysigt lät det.

Efter frukosten slängde sig barnen in i studsmattan på en gång. Hugo och Seth lekte att dom var med barn (fotbollar innanför tröjan). Allt såg så fridfullt och trevligt ut ända tills dom började brottas och fäktas med sina gravidmagar och sedan födde fram de små bollarna och började kasta dom på varann :o)

På förmiddagen kom Alvas kompis Thea hit med sina föräldrar för att fika och leka lite. Tjejerna hade hur kul som helst och sprang mellan Alvas rum, sandlådan och studsmattan. Lite kul var det också när grabbarna jagade dom runt huset med svärd och andra tillhyggen.

Efter lunchen blev det lite fotboll och sedan en promenad till lekparken. Det har varit perfekt lekväder idag. Inte för varmt men heller inte för kallt eller regnigt...lagomt helt enkelt. Marcus har också gillat det perfekta arbetsvädret, för det kan bli riktigt hett uppe på balkongen när solen ligger på. Han har satt dit den nya panelen och målat allt en gång. Imorgon är planen att få dit läkterna (eller vad det nu kallas?) Han har jobbat på bra idag och ligger nu totalt utslagen i soffan.

Efter pizza till kvällsmat, ett välbehövligt bad och lite torsdagsmys framför en nyimköpt film på tvn (På äventyr med Dino) somnade barnen utan några som helst protester. Snarkande små sötnosar!!

Marcus fixar och gör så fint!

Det går vilt till på studsmattan.
Hugo

Alva

Seth

Två tredjedelar av mina finaste älsklingar!

Marcus och Alva fick sällskap av grabbarna. Jag sa att dom skulle se ut som pirater...och tydligen ser dom ut såhär.

Såhär ser racerförare ut!

Seth, världens starkaste dalmas!

Alva gillar fart och fläkt.

Äntligen har jag fått upp skylten som förhoppningsvis ska rädda barnen från fartdårarna som kör förbi här hemma.

Nya Beatles! Barnen ritade ett övergångsställe till brevlådan...:o)

Självklart skulle det tävlas lite också. Hugo gillar att springa och här passerar han just mållinjen där Alva stog och hejade på honom.






Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Full rulle verkar du ha/haft, men barnen har tydligen haft det toppen, härligt. Jättefina kort.
    Kramisar

    SvaraRadera
  2. Vilka fina kort! Hur ställerdu in kameran???? Behöver nog gå kurs hos dig!

    SvaraRadera
  3. oh tack för att seth fick vara hos er!! Han är sååå nöjd! Vilka härliga kort =) Beatelskortet är ju bäst ;o)
    kramar

    SvaraRadera