tisdag 3 augusti 2010

Härliga dagar!

Dagarna bara rusar fram, vi sover, äter, fikar, myser och träffar härliga vänner. I söndags hade vi familjen Richt från Norrköping på besök. Om du läser min blogg kanske du minns att jag gjorde ett inlägg om när vi hälsade på dom i deras (relativt) nyinköpta hus som är i lika stort renoveringsbehov som vårat var. När vi träffades för ca en månad sedan så var det flera år sedan sist. Men det rådde vi bot på och bokade in den här helgen för att få rå om dom en gnutta. Och vilka härliga dagar vi haft. Deras lilla Nisse är ju bara för underbar och man blir alldels varm i hjärtat av hans gurglande skratt och charmiga leende. Alva och Hugo har varit fascinerade över allt som har med Nisse att göra, amning, blöjbyte och hoppgunga är bara några saker :o)

Hugo har haft en riktigt spännande helg. Han blev uppringd av sin kompis Lucas som undrade om Hugo ville följa med honom och pappa Olle på bio för att se Shrek 4. Hugo hoppade jämnfota och började genast reta gallfeber på lillasyster med sitt tjat och gliringar om att hon inte skulle få följa med. Dom hade visst haft det riktigt kul!

Idag har Marcus börjat med att riva panelen uppe vid balkongen. Det kommer att bli snyggt och fräscht när vi får upp ny den nya panelen och lite nya lampor och kanske kan lägga den där trallen på golvet som vi har pratat om. Sedan ska det bara målas klart lite på huset och ev staketet runt huset. Sedan är vi klara utomhus för i år och ska ge oss på våra projekt inomhus. Ingen rast och ingen ro när man är husägare!

Jag och barnen hade mysigt besök av Lucas, Ingrid och Sofi på förmiddagen när Marcus höll på med sitt. När det sedan var dags för lunch blev vi "tillbakabjudna" hem till dom på smarrig mat. Även om barnen (två storebrorsor vs två småsyrror) ganbbas och kivias så har dom riktigt kul ihop.

Alva gymmar med Nisse.

Hugo och Nisse snackar lite.

Mamma Marie och Nisse myser.

Kvällspromenad och guidening runtom i Mosås.

Ingrid och Alva metar... (med varsitt hemmagjort metspö som tyvärr inte kom med på bilden.)

Marcus har påbörjat rivningen...




Hugo visar sitt partytrick :o)

Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Ja vilket coolt partytrick! Jag känner också en kille som kan göra så, han impar på mig varje gång ;0)
    Nu drar vi till Stockholm och Bodesands i morgon, myser på hotell över natten och sen är det Grönan som gäller på torsdag. "Insane" here i come!!
    kram på er!
    Linda

    SvaraRadera
  2. IGEN!!! Hugo impade på Hanna iaf! :-)
    Det där gjorde g-morfar n är vi var små, oh vad impad jag var!
    Hanna står brevid och vill titta på Hugo igen "Du tjyckej nog på fel knappaj!" Så det är väl bäst jag låter henne se partytricket igen!

    SvaraRadera