tisdag 10 augusti 2010

Inkommande solsken

Vi följer väderförhållandena minutiöst och hoppas verkligen att dagens prognos stämmer. För idag lovas det ca 20 grader varmt och solsken. Vi sitter i startgroparna och är beredda att slänga oss ut på stranden så fort solen visar sig.

Tack Jessica för tips på shoppingställen ;o) Resten av veckan ser ut att fortsätta vara regnig och grå så då är alla shoppingtips välkomna!

Vi skulle bara ner och titta på havet igår...och plötsligt var Alva spritt språngande naken och på väg ut i vattnet.

Strandraggare!

Micke-Picke och Alva

Ann-Sofie värmer en frusen Alva.


På kvällskvisten drog jag och tjejerna iväg på en löptur. När vi kom hem igen möttes vi av en pigg och tävlingssugen Hugo.
Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Du är då för hurtig ;0) Men du kompenserar väl det med god mat och mycket mys (läs: Chips) Hoppas solen kommer tillbaka nu så ni får sköna stranddagar!
    Pussa på familjen!
    kram Linda

    SvaraRadera
  2. Hoppas att solen tittar fram hos er för här är det sol med lite moln men inget regn iaf.
    Har ni varit på Lådbilslandet i Löttorp? Jag tror att iaf Hugo kanske skulle gilla det, det finns ju en del olika bilar, lastbilar, racerbilar och traktorer att åka. Våra barn gillar mest att köra runt i lilla "staden" med lastbilar och bilar, det kostar 250 kr /barn över 2 år så det kostar lite och då får de köra 5 eller 6 gånger á ca 15 min innan man behöver betala fler biljetter om de vill åka mer. I år hoppade vi över det men vi har varit där fem eller sex gånger innan :)
    Snäckan har ju en hel del skräp men man kan hitta några bra saker, vi köpte bra skor till barnen där och Peter köpte byxor och tröja.
    Borgholm är ju också fint, där kan man ju fördriva några timmar.
    Hoppas att ni har det bra! Hälsa familjen.

    P.S.
    Har ni inget att göra på kvällen så är det minidisco (ett par tjejer som sjunger och dansar och barnen kan titta på eller göra likadant) på Böda Sand 19.30 mån-fre, ca 25 minuter. Det spelar ingen roll att man inte bor där, det är bara att gå och sätta sig. Sedan är det show (music/dans) efteråt som även barnen kan se, är de inte intresserade finns det en ganska stor lekplats bredvid scenen som de kan leka i.
    Det finns ju parkering utanför bommarna så kan man bara gå in på området.
    Kram Jessica

    SvaraRadera