måndag 9 augusti 2010

Grått väder = shopping

Igår kom vi fram till Bödagårdens camping. Efter att ha mellanlandat i Kisa hos svärföräldrarna styrde vi bilen mot Öland och till vår husvagn som vi har hyrt den här veckan. Barnen gillar redan husvgnslivet skarpt. Själv så behöver jag acklimatisera mig en gnutta men börjar även jag känna att campinglivet har sina fördelar.

Tyvärr har det bara regnat och varit grått sedan vi kom hit igår eftermiddag. Efter att vi hade instalerat oss, bäddat sängarna och packat in maten i kylskåp och skafferi bjöd vi in gänget på fika (vi är här tillsammans med Romells och Redlers). Sedan har det blivit mycket utav den varan...fika alltså. För när det regnar så finns det inte så mycket annat man kan göra i en husvagn ;o)

Idag tog vi en sväng till en skooutlet- och klädoutlet butik inne i Böda. Det blev skor till 3/4 av familjen vilket känns lyckat inför den ankommande hösten. Sedan blev det självklart ett stopp på ett charmigt café där vi njöt av kaffe, kaka och glass.

Just nu sitter vi och smälter lunchen och laddar för att...ja, just det...gå och fika hemma hos Redlers om en stund. Viva la fika!!

Bolibompatime i förtältet igårkväll.


Marcus förbereder kvällsmaten.

Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Oj vilken fin vagn.
    Hoppas ni kan erbjuda fint väder nu några dagar då vi dyker upp...
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej!! Hoppas att ni får bättre väder resterande dagar. Vi var på Böda Sand förra veckan, jag började jobba i går så vi for hem i lördags.
    Var det kanske på Sjöqvist's ni köpte skor? Där brukar vi köpa skor till barnen :)
    Snäckan i Löttorp har 50 % på alla skor och kläder, ett tips om det tråkiga vädret fortsätter.
    Ha det så bra!!
    Kram Jessica

    SvaraRadera
  3. Härligt med husvagnssemester!! Bödagården är ju för hääärligt. Känns lite tråkigt att inte ha varit där i år när jag ser bilder jag känner igen! Hoppas ni får det bra!
    Kram Maria Drewitz

    SvaraRadera