lördag 1 maj 2010

Valborg

Igår var det valborgsmässoafton och den firade vi här hemma i mosås tillsammans med familjerna Romell och Cedermark. Vi käkade lite mat och barnen hann leka en stund innan det var dags för att gå fackeltåg upp till brasan. Det kryllade av dagiskompisar till barnen och även vi hittade trevligt folk att språka med.

Alva hittade sin bästis Cornelia i folkhavet och sedan var dom oskiljaktiga. Dom sprang runt hand i hand, hoppade hoppborg och käkade godis och charmade alla i sin väg. Dom är så söta ihop! Barnen hade skoj och somnade sedan helt utmattade när vi väl kom hem.

Imorse åkte vi till Katrineholm och lämnade barnen hemma hos mormor och morfar för att sedan åka hem igen och ge oss på vår "att göra-lista". Vi har varit enormt effektiva och duktiga idag och har fått mycket gjort. Imorgon hinner vi jobba vidare fram till eftermiddagen då mamma och pappa kommer tillbaka med barnen. Fastän det har varit skönt att ha dom ur vägen när vi har målat, sågat och fejjat så ska det bli riktigt skönt att få hem dom igen. Det gör lite ont i hjärtat att vara ifrån dom såhär.

Majbrasan

Fackeltåg.

Alva och Cornelia har hittat varandra...

Man blir törstig av att springa runt och busa.

Hej då!
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. ÅÅ vad fina våra flickor är!! Är såå lycklig att Cornelia funnit en sån söt och fin vän som gör henne så glad och trygg.. Fantastiska bilder:-)! Skulle bli jätte glad om du ville maila dom till mig!? Håller på med en liten foto vägg och ngt utav dessa kort är ett måste! Så ser Cornelia sin "bästis" varje dag:). Min mail adress är; ida_linnea78@hotmail.com. Stora kramar Ida

    SvaraRadera