torsdag 6 maj 2010

Brevbärare

Väl hemma efter en hel dag på dagis respektive jobb så var både barnen och jag sugen på att njuta av lite friskluft och solsken. Friskluften förbyttes snabbt till storm och vi hade stundtals svårt att hålla oss upprätta och hur mycket solen än sken så lyckades den inte värma. Men vi hade trots allt en mysig stund i trädgården vilket fick mig att längta ännu mer efter sommar och semester.

Jag hade ett brev som låg i hallen och väntade på att bli postat och jag frågade Hugo om han var sugen på att springa iväg och lägga det på brevlådan? Han nappade på en gång och tog sitt uppdrag på största allvar. Vi gick noga igenom vad han behövde tänka på, så som bilar, att hålla sig intill kanten och att se sig för. När Alva såg storebrorsan traska iväg utan henne blev det genast fart i benen och hon skyndade för att hinna ikapp...

I all hast körde Alva fast med vagnen i väggrenen så storebror fick hjälpa till att bärga upp henne :o)

Alva...fångad av en stormvind!

I full blomm!

Vår konstiga "bambublomma" som vi inte vet vad den egentligen heter har börjat skjuta skott.
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Tja!
    Det är ett sorts "slide" som växer hos er, troligtvis parkslide. Ett ogräs utan like som måste hållas kort för att inte ta över, så kant-skär och ta bort det ni inte vill ha.
    Linda

    SvaraRadera