torsdag 13 maj 2010

Härlig dag!

Barnen hade visst hört vår önskan igår...för det sista jag och Marcus sa till varandra innan vi somnade var nämligen "hoppas barnen tar sovmorgon imorgon". Och det gjorde dom! Båda två vaknade som på en given signal klockan åtta. Vi låg och drog oss innan vi åt en sen frukost tillsammans och sedan var det dags för mig och Alva att göra oss iordning och ge oss iväg. Vi hade nämligen en date med Cornelia och Ida klockan 10 och det vankades fika, lek och tjejsnack. Tjejerna lekte hur bra som helst och jag och Ida kunde sitta och prata i lugn och ro (nja...stundtals iallafall).

Cornelia fick sedan följa med oss hem så att tjejerna kunde fortsätta leka. Hugo å sin tur ringde hit sin kompis Seth och dom har lekt och haft superkul tillsammans. När Seth och Cornelias föräldrar kom för att hämta hem dom passade vi på att bjuda in dom på lite eftermiddagskaffe och på så vis fick vi lite tid till att umgås och prata medan barnen fortsatte att leka. Mycket trevigt!!!

Imorgon är det dags för dagis igen. Både jag och Marcus jobbar så barnen får var på dagis i några timmar. Alva ska visst åka på utflykt till en bongård med sina fröknar och kompisar så ikväll ska det förberedas matsäck och läggas fram oömma kläder. Men sen blir det helg och det ska bli så skönt! Förhoppningsvis kommer Mia, Stefan och Seth hit i helgen, men allt hänger på hur det går för Mia på sjukhuset imorgon. Det har uppstått komplikationer efter förlossningen och hon måste in på kontroll...men mer kan du läsa på hennes blogg.

Tjejerna ritar och pysslar!

Grabbarna blev inspirerade av tjejerna :o)

Alva fick en jättefin bok av sin bästis Cornelia idag. Överskriften säger allt!
Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Lovisa


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar