onsdag 20 juli 2011

Vilken fantastisk dag!!!!

Hej på er!

Jisses, vilken dag vi har haft! Jag sitter fortfarande med ett leende på läpparna...och vår lilla tvådagarstripp är inte över än :o)

Idag har vi sett alla slags djur, klappat getter, fikat, blivit "attackerade" av rovfåglar, sett delfinshowen, ätit smarrig buffé och badat i hotellpoolen. En händelserik dag med andra ord och nu sover barnen gott i sina små "väggskåpssängar".

När vi frågade barnen vad som har varit roligast idag svarade Hugo; Noshörningarna, tigrarna och självklart delfinshowen :o) Alva var mest nöjd med det sena kvällsdoppet som vi just har kommit tillbaka från. Att simma i en utomhus pool och flyta runt i undetvattenströmmar kl 21:30 en onsdagkväll hör inte direkt till vanligheten ;o) "Jag vill aaaaldrig åka hem" tjöt Hugo lyriskt medan han gjorde bomben för sjuttielfte gången :o)

Imorgon ska vi testa att åka linbanan över safariparken. Det ska bli spännande! Sen blir det att försöka hinna med att se djuren som vi missade idag. Sa ja förresten att det var besöksrekord här idag? Hihihi!



Jag har bara några enstaka foton i mobilen från idag. Systemkameran har fått arbeta desto flitigare. Får visa fler bilder när vi kommer hem. Här hälsar vi på delfinerna.


Morfar har tappat en bit av sin framtand och läspar en smula och kan inte säga "F" utan att vi andra garvar ihjäl oss :o) Dessutom retar vi honom för den lilla gluggen och kallar honom för Tore Skogman ;o) Stackars pappsen...hihihi!!!


Barnen sussar sött!

God natt!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar