onsdag 6 juli 2011

Såld på husvagnslivet

Tjaba!

Åh vad jag börjar gilla campinglivet :o) Att vakna upp och bara kliva rätt ut i förtältet där man kan kura ihop sig i en stor varm kofta när det känns lite rått och kallt eller bara mysa i nattlinnet när solen gassar på en solig morgon. Här på Bödagården kan man dessutom gå och köpa dagsfärska frallor i butiken...men man måste vara snabb för dom går fort åt.

Barnen gillar campinglivet dom också. På dessa tre dagar så har dom växt både åldersmässigt och på längden känns det som. Vi är ju här med Romells som har sin husvagn en bit längre ner på campingen, och dit springer Hugo och Alva minst 50 gånger om dan för att leka med Hanna och Noa och vice versa. Vår husvagn står dessutom precis bredvid en stor lekpark så där spenderar dom också mycket tid. Men just känslan av att "komma och gå" lite som dom vill (under uppsikt av oss självklart) har fått dom att växa enormt och det är så roligt att se. Jag minns själv den spännande känslan det medgav att få strosa runt och tro att man "var sin egen boss" fastän mamma och pappa egentligen hade stenkoll på mig. Det är sommarlov det!!

Ikväll har vi dessutom haft Micke och Ann-Sofie och barnen här på lite tacks i förtältet. Supermysigt! Och barnen har sprungit fram och tillbaka och hit och dit, och spelat spel och kört enfotbillsmatch mot papporna i myggfri kvällsluft. Så, så härligt och mysigt!! Det här livet kan jag vänja mig vid :o) Vänner, sol, fika och god mat i ett förtält både i skön morgonstund men även ljummen sommarkväll...aaah!!

Nu blir det film i datorn med chips och godis i plastskålar bredvid oss, uppkrupna i sängen. Jag, Marcus och Molly! I love it <3

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar