onsdag 6 juli 2011

Väntan

Hej på er!

Sitter i bilen med tre nöjda barn medan Marcus är inne på ICA i Byxelkrok och handlar. Vi var nyss inne på Valles och handlade lite annat smått och gott. För er som känner till Valles vet kanske vilken typ av butik det är? "Krimskramsaffär" kan man säga...men jag lyckades faktiskt hitta två klädesplagg och barnen fick köpa leksaker för en liten summa. Därav "nöjdheten" medan vi väntar på Marcus. Aldrig annars sitter dom så lugnt och stilla i bilen när det gäller att vänta på nån. Men nu är dom uppslukade av sina fina leksaker :o)

Om igen så visade väderrapporterna på fint och soligt väder men verkligheten är precis tvärtom, kallt och blåsigt :o( Men för Mollys skull så är nog det här vädret bättre. Igår när vi spenderade hela dan på stranden så var det inte hela tiden glada miner. Men det gick ändå bättre än vad jag hade trott. Små, små stunder sov hon i UV-tältet så mamman fick bättra på brännan lite ;o)

Jahapp...då var den lugna stunden över. Nu är inte leksakerna roliga längre och pappa kan inte vara klar fort nog. Det är snabba vändningar ibland ;o)

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar