tisdag 12 juli 2011

Bröllopsdag #8

Godkväll på er!

Japp...för precis åtta år sedan så hade vi bröllopsfest i församlingshemmet i Kisa. Det regnade och var soligt om vartannat. Det var en superhärlig dag trots att vi höll på att bli ihjälkörda av vår inhyrda chaufför som skulle köra oss från kyrkan till festlokalen. Det regnade så mycket att den gamla veteranbilen läckte in vatten och den gamla gubben hade fullt sjå att torka vindrutan inifrån så han vinglade fram och tillbaka på vägen. Det var tur att vi inte fick möte i krökarna för då hade det smällt. Tur var nog också att vi var så lyckliga och bara hade ögon för varandra för vi märkte aldrig vad som hände ;o)

Varje år på vår bröllopsdag så har vi tagit kort på oss som ett minne av dagen. I början av vårt äktenskap så hade vi all tid i världen att fira storslaget med middag och presenter. Detta har minskats ner med tiden och idag firade vi tex med fisk till middag och sedan gick vi ut och tog kort med barnen i rampen för att sedan avsluta med vattenmelon och salta nötter framför Allsång på Skansen ;o) Jättemysigt!!! Men jag och Marcus har faktiskt beställt hem sushi också som vi ska njuta av nu när barnen har somnat.

2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011


Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Fina familjen =0)
    Längtar tills vi får se er igen! Jonas räknar ner dagarna nu tills dess han får träffa Molly. Han suckar fortfarande över att han var i Singapore sist ni var här och inte har fått hålla henne än ;0)
    men snart så...
    Kram på er alla =0*

    SvaraRadera
  2. Familjen växer... det blir väldigt tydligt när man ser årsbilder så här!

    SvaraRadera