torsdag 21 juli 2011

På väg hem

Hejsan!

Nu sitter vi i bilen igen, men den här gången är vi på väg hem. Idag har vi haft flyt med vädret. Det har bara skvätt några droppar men ändå varit varmt så vi har inte behövt böka med regnkläder och stövlar. Även igår hade vi tur med vädret...för det handlar ju inte bara om att det ska vara varmt och torrt för oss människor. Det ska ju vara behagligt för djuren också så att man kan få en glimt av dom.

Idag åkte vi den bybyggda linbanan runt Safariparken. Det var kul men inte så "WOW" som jag hade hoppats på. Men helt klart ett måste om man ändå är där.

Tropicariumet fick vi hoppa över till Hugos (och min) besvikelse. Det ingick inte i paketet vi hade köpt och sen så blev klockan på tok för mycket. Vi kände att vi hellre ville åka och komma hem skapligt. Vi behöver nämligen hinna med att åka och handla också innan Willys stänger. Linnea och Niclas hakar på oss hem och ska stanna till söndag och kylskåpet gapar tomt och det måste vi åtgärda...pronto!

Det ser ut att bli dåligt väder i helgen så vi får se vad vi hittar på för att inte barnen ska börja klättra på väggarna (eller vi vuxna med för den delen). Men ikväll blir det nog att krascha i soffan, och det med gott samvete efter dessa två intensiva och extremt promenadspäckade dagar.



Idag har vi även åkt karuseller som galningar. Tom Alva som är lite "skvättig" vågade testa den här berg-och-dalbanan. "den var kul, det kittlade i magen!" var utlåtandet strax efteråt :o) (Det är Linnea ni ser vinka)


Till Hugos förtjusning besökte vi ett skelettmuseum. Detta är skelettet efter en isbjörn. Ett enormt djur!


Marcus och Ludwig språkas vid över lunchen. En viss likhet mellan make och lillebror, inte sant?! Lite läbbigt ;o)


Alva underhåller lillasyster i bilen. Molly måste vara världens bästa bebis. Hon bara äter och sover och därimellan ligger hon och flinar så hjärtat smälter!


Trötta men glada!

Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Oh, vad härligt och vilka fina bilder!!!
    Ser fram emot att åka dit i september.
    Jag vill minnas att Alva också var en sådan bebis och när hon närmade sig året prövade hon också sin stämma med att glatt tjoa så man fick ont i öronen, men en glad skrutt var hon hela tiden. =) Var inte Hugo också så förresten? Ni här iaf underbara barn!!! KRAM

    SvaraRadera