torsdag 24 mars 2011

Pyjamasparty

God förmiddag!

Imorse var det två förväntansfulla barn som vaknade. Det vankas pyjamasparty på dagis idag och barnen har tjatat om det i två veckors tid. Favoritpyjamaserna har tvättats rena och hann precis på fisens mosse bli torra tills det var dags att byta om från pyjamas till pyjamas.

Hugo har längtat efter att få ta på sig sin självlysande skelettpyjamas så han behövde jag inte tjata på men Alva blev plötsligt lite fundersam och skulle absolut inte ta på sig sitt Barbapapanattlinne. Det slutade med att vi ringde till bästisen Cornelia och frågade vad hon skulle ha på sig. Svaret blev nattlinne och då sken Alva upp som en sol och påklädnaden var plötsligt inget problem längre. Att Ida kunde avslöja att det skulle bjudas på popcorn på partyt underlättade bara ännu mer och Alva kunde inte komma iväg fort nog :o)

Jag får höra allt om dagens tillställning imorgon för ikväll ska jag på APT-möte med jobbet och beräknas inte vara hemma före 21:00 och då misstänker jag att barnen redan sover med tanke på att dom hållt igång hela dan och dessutom varit på pyjamasparty.

Alva tog med sig "Kaninis" och Hugo ville ha med sig sitt lasersvärd.
Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar