torsdag 17 mars 2011

Love Film

Hej och god kväll!

Ännu en dag snart till ända. Alva är fortfarande hängig...fast inte konstant. Det är lite lustigt hur det kommer och går. Ena stunden är hon het som en kamin och orkar inte annat än att sitta eller ligga i soffan. I nästa sekund är hon i gasen och fnittrar och busar som om ingenting har hänt. Men idag har hon dessutom fått diarré och har klagat på ont i magen så vi får helt enkelt se hur länge det här håller i sig.

Hugo fick iallafall gå till dagis idag. Torsdagar är Gympadag och då går avdelningen ner till skolans gympasal och hittar på roliga aktiviteter och det ville han absolut inte missa. Igår fick han nämligen vara hemma med oss tjejer och bara slappa och det gick relativt bra. Men en febrig lillasyster och en retsam storebror är ingen bra kombination så det passade bra att dom var ifrån varandra en stund idag. Men klockan ett klädde jag och Alva på oss och gick upp till dagis för att hämta hem Hugo. Det var riktigt skönt ute...lite kallt kanske men ändå solsken och takdropp, med andra ord...VÅR i luften!! Hugo åkte sparkcykel hem och Alva fick sitta i vagnen så det var en svettig kille och stelfrusen tjej som kom hem efter den dryga halvtimmespromenaden.

När vi kom hem hittade vi ett efterlängtat brev i postlådan. Nämligen månadens film! Vi är medlemmar i något som heter Love Film och för 59:-/månaden får vi låna två filmer som vi själva har valt ut från en gedigen lista med både nya och gamla titlar. Två filmer är precis vad vi mäktar med, men vill man kan man välja att låna tre eller fyra stycken men då kostar det självklart lite mer.

Idag fick vi filmerna "Avatar" och "2012". Den sistnämnda filmen känns lite olustig att se med tanke på allt som händer i Japan och världen just nu. "2012" handlar nämligen om hur Mayaindianerna för länge sedan förutspådde att världen kommer att gå under just år 2012 pga naturkatastrofer så som jordbävningar och översvämningar. Får se om vi orkar se den över huvudtaget. Men Avatar ska bli kul att se...har hört mycket om den...både positivt och negativt.

Alva gillar att leka med mobilkameran. Här fångade hon sig själv i morse med tandborsten i mun :o)

Alva redo för en promenad i vagn upp till Hugos dagis.

Premiärtur på sparkcykeln. Lite trögt var det pga allt grus som ligger på vägarna.

Ska bli mysigt med två filmkvällar tillsammans med min käre make den här månaden!
Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar