lördag 19 mars 2011

Jag ser det töar...

Hejsan!

Vilken skön lördag vi har haft idag. Alva har i och för sig fortsatt vara febrig (vi är inne på dag 5 nu) men trots det har vi varit lediga och haft det skönt. Marcus och Hugo åkte iväg en sväng på förmiddagen för att städa nere på Adolfbergsgården...under tiden stannade jag och Alva hemma och gjorde tjejsaker så som att tex leka hårfrisörska och gjorde varandra fina i håret.

Framåt lunch kom kom Micke och barnen hit för att käka. Sedan var det dags för honom, Marcus och barnen att åka till kyrkan för att bre mackor och förbereda inför konserten som är där i kväll. Gladys del Pilar gästar Korskyrkan och sjunger tillsammans med körer från hela Adolfsberg och eftersom att det var vår helg att städa och ordna fika så fick vi ta på oss att ordna med sånt inför kvällens konsert. Men som sagt, om igen så blev jag och Alva kvar hemma. Hon blev så ledsen när alla åkte iväg utan henne så jag lovade att vi skulle ta en promenad till lekparken för att hitta på något skoj.

Det är två dagar sedan hon andades friskluft och den sköna vårluften såg ut att göra henne gott...ända fram tills dess att det var dags att sätta sig i vagnen och bege sig hemåt igen. Upp som en sol och ner som en pannkaka kan man säga. Hon vart jättehängig på en pickosekund och när vi kom hem igen så hade hon feber och orkade inte annat än att ligga i soffan och hålla handen

----------------------------------------------PAUS-------------------------------------------

Nu har vi varit och hämtat Hugo i kyrkan. Marcus ringde och bad oss hämta upp honom för han började ledsna och tyckte att det var tråkigt att inte kunna springa runt och leka som dom brukar. Det var så mycket folk överallt och så hade dessutom Gladys tagit över lekrummet som sin privata loge så där gick det inte att ta sig in. Nu sitter vi i soffan med lite lördagsgodis och tittar på Ratatouille på 5:an.

Imorgon blir vi ännu mer lediga och det ser vi verkligen fram emot. Hoppas bara på en lugn och bra natt följt av en lååång sovmorgon :o)

Såhär såg det ut i torsdags...vårstassen på :o)

Såhär såg det ut idag...vinterskruden på igen :o(

Gung gung gung...

Flickorna Kindevåg

"Kom och köööööp!!!!"

Lite ork över till att klättra och busa.
Men sen.....

...kraschade hon i soffan och skulle fingerfläta.



Testar att lägga in en videosnutt från Iphonen.
Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar