onsdag 1 december 2010

Vilken dag!

Hej på er!

Burr, vilken dag! Möttes av 20 gradig kyla imorse när vi klev utanför dörren. Marcus, min älskling hade förberett opeln åt mig och satt i motorvärmaren så att det inte skulle bli så besvärligt att få igång bilen. Det underlättar mycket när man är småstressad med två barn som har tankarna i det blå och inte är så alerta :o)

Gjorde dessutom en liten pirruett med opeln i en rondell idag. Det var verkligen glashalt och som tur var så hann jag registrera att jag varken hade bilar framför eller bakom mig så jag hann aldrig bli rädd. Det blev en ofrivillig "rundtur" bara ;o)

Ja, och så kan jag berätta att jag bestämde mig (efter påtryckningar från mina omtänksamma och fina kollegor) för att sjukanmäla mig resten av veckan. Om ni läste mitt uppgivna inlägg igår så har ni lite mer bakgrund till varför jag valt att gå hem och bara ta det lugnt. Det har bara varit för mycket den senaste tiden och när kollegor och vänner, oberoende av varandra, kommenterar mitt bleka och trötta ansikte och ser på mig att jag inte mår så bra så var det bara att inse att det är dags att tänka på mig själv och bebisen och inte forcera fram orken och drivet som inte finns.

Iskristaller på fönstret.

Solen och skuggor skapar mönster i snön.

Hittade en varm mössa i mina gömmor. Mössan inhandlades på Ullared för ett eller två år sedan och var tänkt till Hugo, men han ville prompt inte ha den...vilket jag tackar för. Den var riktigt varm och go en kall dag som denna :o)
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Så bra att du sjuskrev dig. Du måste tänka på dig och den lille. Hugo talade om för mig i måndags.. Åh du vet inte det så jag ska berätta att mamma har en bebis imagen" gissa om han är stolt. Sköt om dig och dina kära. Kram från Carina i långtbortistan

    SvaraRadera