tisdag 7 december 2010

Goder afton

Hej mitt vinterland!

Idag fick jag nästan andnöd när jag satt i bilen och såg snötäckta åkrar glittra i solen. Det är verkligen vackert så här års. Synd bara att kylan ska envisas att hålla sig i.

Ikväll hade jag ett snabbt planeringsmöte ang Julfesten som vi ska ha i kyrkan på söndag. Jag ska fungera som konfrencier i början på mötet innan Tomas ska komma in och ta över, utklädd till en välkänd figur fråna Kalle Ankas Julafton. Eftersom att träffen ikväll gick snabbare än vad jag hade trott så fick jag en skön hemmakväll, vilket var skönt!

Hugo har klagat över huvudvärk på dagis idag och var lite smått hängig här hemma ikväll. Så efter kvällsmaten så gjorde vi inte särskilt mycket. Tittade på julkalenderna och hade det lugnt och skönt i varandras sällskap.

Jag har lärt mig att man inte ska lämna barnen vid tv:n själv, för helt plötsligt så är barnprogrammet slut och så kommer det en otäck nyhetssändning eller något liknande som är opassande att barnen ser. Men ikväll höll Alva på att somna i soffan så jag skyndade mig upp för att få henne i säng och Hugo blev sittandes själv vid tv:n.

När han sedan skulle gå och lägga sig så haglade frågorna. Han hade nämligen sett en snutt ur ett program där en flicka hade fått beskedet att hon hade fått cancer och blev tvungen att amputera sitt ena ben. Hugo, som ska till tandläkaren på torsdag för att laga en tand darrade på rösten när han frågade om dom kommer att amputera hans ben då? Älskade vännen!!! Det sista han sa innan han somnade var; "Mamma, ni får aldrig skära bort mitt ben". Plutten!

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar