torsdag 23 december 2010


God Jul på er allihopa därute som läser min blogg. Hoppas att ni får en fin och fridfull Jul. Här hemma har det varit smått hysteriskt ända in i det sista så den där riktigt sköna julefriden har inte infunnit sig ännu. Men bara vi kommer hem till svärföräldrarna så tror jag att det kommer kännas bättre. Att få vara bland nära och kära och i familjens sällskap, det är lisa för själen!
Marcus och barnen packade in sig i bilen imorse och styrde nosen mot farmor och farfar. Själv så tog jag bussen in till stan för att jobba. Förhoppningsvis kan jag åka med min svägerska och hennes familj ner till Kisa i eftermiddag när dom passerar genom Örebro. Men dom är lite sjuka däruppe i Avesta så vi får se hur det blir. Annars så har jag en tågbiljett bokad så jag sitter inte helt i sjön. Ner kommer jag nog på ett eller annat sätt.
Jag vet inte om Marcus fick med sig datorn i all hast så vi får se om jag hinner blogga något när vi är därnere. Om inte så passar jag på och tar en bloggpaus och återkommer i mellandagarna när vi kommit hem igen och allt har lugnat ner sig. Då är det dags att ta tag i renoveringen av barnens rum igen. Tapeterna ligger och väntar på att få bli uppsatta.
Må nu så gott och var rädda om er på vägarna!!
Kram Lovisa

1 kommentar: