tisdag 28 december 2010

Vomeringsfria

Hejsan!

Som du kan se i rubriken så verkar det som att vi klarade oss undan den fasansfulla magsjukan. Om du kunde se mig nu så skulle du nog...framförallt skämmas...eftersom jag gör en liten victory dance! Usch, magsjuka är verkligen vidrigt och jag är tacksam för att vår lilla karantän inte behövde bli mer långvarig än två dagar.

Idag har det hänt en hel del, förutom att barnen har gått mig på nerverna så har Marcus hunnit tapetsera ett rum, jag och barnen har använt ytterligare en massa julklappspyssel, vi har varit ute och gjort lite ärenden, ätit pannkaka och moffat i oss massor med frukt. Jag är inte ensam om att vilja frossa i dessa godsaker...barnen är också som galna i äpplen och apelsiner.

:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.PAUS :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.

Nu har vi hunnit äta lite sushi, jag och Marcus och i samma veva som vi startade en film på Tv:n så hörde vi ljud utifrån hallen. Det var Alva som hade hostat så hon väckte sig själv...så henne har jag liggandes i knät samtidigt som jag skriver. Hon ville också vara med på "fredagsmys" var hennes kommentar när hon såg sushin och drickan på bordet. Lillskruttan!

Fruktfrossa och Törnrosa på tv:n

Vad döljer sig här då? Jo, heltäckningsmattor till barnens rum. Ni får snart se bilder...

Vad döljer sig här då? Sushi såklart, från stans finaste restaurang...East West sushi. Man kan beställa hemleverans via nätet. Extremt smidigt och gott!
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Så skönt att ni klarade er, men vi saknade er massor! Den helgen vi pratade om var ingen ide för mamma och pappa ska på årsmöte på söndagen, vi får kolla på nytt datum...
    Spännade att få se mattorna.... hur har det gått i källaren? Allt klart?
    Kul att du fått tillbaka aptiten på sushi =0) Ebba har beställt det till middag idag när Jonas kommer från jobbet. Vi pysslar vidare i hennes rum, spacklat och målat klart snart, sen fondtapet!
    Pussa på resten av familjen!
    Kram Linda

    SvaraRadera