söndag 5 december 2010

Fotograf

God kväll!

"Vad heter det nu igen?" säger Hugo och springer runt med min kamera och blixten avfyras med ett smattrande ljud. "Det heter fotograf" svarar jag. "Ja just ja, en sån är jag!" utbrister han med ett belåtet flin.

Den här helgen har kameran använts flitigt, inte bara av Hugo utan även av mig. Alvas dagismaskot Hulda har som sagt varit inneboende här fredag-söndag. Självklart måste saker och ting förevigas för att sedan föras in i medföljande dagbok som jag misstänker ska fungera som högläsning imorgon på morgonsamlingen.

Det har varit en mycket händelserik helg så vi har ju inte direkt haft svårt att hitta saker att skriva om. I morse tex så byggde Alva och Hulda ett jätte högt torn av Megablocks. Det var två nöjda tjejer som ställde upp på fotografering efteråt.


Hugo fixade fram rekvesita och talade om för lillasyster hur hon skulle sitta och hålla i barbiedockan och avfyrade sedan en fotosalva. Alva och dockan hamnade iallafall i mitten men fotografen glömde bort att be modellen att dra på smilbanden.

Fotografen har fångat dom vuxna "in action".

Magen i 4:e månaden


Kram Lovisa

1 kommentar: