måndag 1 februari 2010

Nu får det räcka!

Det bara fortsätter att vräka ner snö. Marcus fick skotta imorse för att över huvud taget ta sig fram till bilen. Opeln var täckt under ett decimetertjockt snötäcke som jag var tvungen att ta mig igenom för att få in både mig och ungarna i bilen...som tur var var det pudersnö som inte hade hunnit frysa fast.

Efter jobbet/dagis åkte jag och Hugo iväg till Bollkul. Hugo var spänd av förväntan och hann knappt få träningskläderna på kroppen innan han var igång att springa inne i gympahallen. Han gjorde lyckligtvis flera mål, både på innebandymatchen och fotbollsmatchen :o) Så för den delen var det inga sura miner. Men istället lyckades han "skada sig" som han själv uttryckte sig när han glidtacklade sina kompisar så han fick brännsår på ena knät. Det sved illa i duschen när vi kom hem...vilket framkallade en och annan tår.

Imorgon bitti börjar jag tiiiidgt, men som tur är så ska Marcus till tandläkaren vid niotiden och kan därför ta på sig att lämna barnen på dagis så det slipper bli så tidigt för dom. Det ska bli så skönt att bara behöva tänka på mig själv...att bara kliva ut och sätta sig i bilen utan att höra en massa gnäll om att man inte vill klä på sig, att det är för kallt ute, att man vill ta med sig en leksak till dagis eller att man över huvud taget inte vill följa med. Imorgon ska jag njuta!!!

Hugo plumsar i snön.

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar