fredag 19 februari 2010

Nu är vi framme

Tanken var att vi skulle fira några fler Kindevågiska födelsedagar den här helgen men snöovädrret har satt käppar i hjulet för det. Vi åkte hemifrån relativt tidigt idag så vi klarade oss undan de värsta stormarna och rullade in på Rosengatan strax efter klockan sex ikväll. Men Marcus storasyster med familj som hade planer på att köra hit imorgon har kastat in handduken, vilket jag tror är klokt med tanke på att polisen vädjar till allmänheten att stanna hemma under helgen och undvika att ge sig ut på vägarna då det förväntas bli en klass 2 varning. Så här skriver SMHI på sin hemsida;

Varning klass 2: Väderutveckling väntas som kan innebära fara för allmänheten, stora materiella skador och stora störningar i viktiga samhällsfunktioner. Allmänheten uppmanas att följa upp ny information på Internet, radio eller TV.

Så detta innebär att vi åker till Mobyt imorgon och firar lite lättare. Det ska bli jättemysigt och vi ser fram emot en lugn och skön helg här hemmavid.

Alva och Farfar pusslar

Hugo pärlar

Kram Lovisa



2 kommentarer:

  1. Hoppas ni får en mysig helg!! Här har Jonas just påbörjat sitt pass magsjuka, vi får se vem som tar över när hans skift är slut, troligtvis jag eller Noa....
    Kram på er!!

    SvaraRadera
  2. Buhu, vad mysigt ni har det! Men idag hade vi inte ens tagit oss ut på stora vägen, vilken inte heller var framkomlig i förmiddags. Man kan väl lugnt säga att vi är insnöade!

    SvaraRadera