onsdag 24 februari 2010

Dags för förändring


Det börjar dofta vår ute. Idag har solen behagat titta fram och fåglarna har kviddevittrat glatt så nu go vänner känner jag att det börjar vända. Håller ni inte med mig?

Med denna efterlängtade och sköna vårkänsla som börjar infinna sig så tyckte jag att det kunde passa med lite förnyelse här på bloggen. Lite tulpaner från min 30-årsfest får pryda toppen och så har bilderna på barnen uppdaterats en smula. Dom växer ju så det knakar och bilder som togs förra veckan är snudd på redan inaktuella :o)

Just nu sitter vi och hejar på herrarna i skidstafetten...det är oliiiiidligt spännande! Tänk vad roligt om det skulle bli ytterligare ett guld. Vilka idrottsmän och kvinnor vi har va?! Man blir smått patriotisk!


Det blev guld!



Kram Lovisa

4 kommentarer:

  1. Vad fint du har vårstädat här på bloggen =0) Här har magsjukan åter tagi sitt grepp om oss då Noa kräktes inatt !! Skumt va, han var ju i skolan igår, har ätit mat och mått fint. Ja ja han får vara hemma imorgon också... vill ju vara friska till lovet ;0)
    Kram på er!!
    Linda

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blev här!
    Jag hoppas verkligen att våren kommer snart, gärna med enbart solsken i början med ca 2-3 grader kallt så att snön börjar smälta sakta. Blir det plusgrader och regn så kommer nog våran tomt bli till en stor bassäng =)
    Vi ses! Kram Jessica

    SvaraRadera
  3. Oj så fint du har gjort.Du är duktig du.
    Kram mum

    SvaraRadera