lördag 20 februari 2010

Eländiga snö!!

Det bara fortsätter att ösa ner snö. Är det samma hos er? Dagen idag har mest gått åt till att skotta undan i samma takt som snön fallit ner. Marcus, Hugo och Roger började först med att röja upp här hemma utanför det blå huset och sedan bar det av mot Mobyt för att dricka 11-kaffe. Där fick dom börja om från början att skotta undan snön som höll på att sluka gången upp till den stackars stugan. Nu är dom ute igen och med förstärkning den här gången. Alva har klätt på sig och följt med ut för att styra upp det hela...en framtida arbetsledare månne?

Men mitt i allt snöelände så har vi det lugnt och skönt. Vi har varit och inhandlat lite gott till kvällen då det är dags att ha lite schalgermys framför Melodifestivalen och OS (misstänker att vi kommer att gläppa mellan kanalerna). Imorgon är det dags at åka hem igen. Vi får se när vi bestämmer oss för att våga ge oss ut på vägarna. Vi får se hur vädret ser ut under dagen och försöka pricka av när det är som lugnast.

Sedvanligt morgonmys i farmor och farfars säng. Men bolibompa var luft värt när det visade sig att det gick en hockeymatch mellan Tyskland och Finland på en av OS-kanalerna :o)

Pusselläggning

Mumsmums till förmiddagskaffet. Mums!!

Barnen dansar till farfars skönsång.


Let´s Dance

Hugo och farfar matar fåglarna med en kokosnöt.

En nöjd samarit!

Fina gammelmormor Britta. I bakgrunden syns datorn där hon sitter och läser bloggar, mailar och surfar runt ute i cyberspace :o)

Stiliga gammelmorfar Elias hjälper Alva med en jojo.

Hugo klättrar runt ute i snön.

Farfar och pappa hjälpte till att bygga en björngrotta.

Någon som vet vad det här är för en fågel som stannat till för ett skrovmål?
Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. Vilka fina bilder!! Värsta proffsfotografen =0)
    Kör försiktigt när ni ska hem sen!
    Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Instämmer med föregående kommentator! Kör försiktigt!

    SvaraRadera
  3. Mårten säger att det är en steglits! (fågeln alltså) kram/Maria

    SvaraRadera