söndag 31 januari 2010

Lite tid på tu man hand

Ikväll har jag och Marcus varit ute på egen "galej" och därför har barnen haft sina "favvobarnvakter" här hemma. Lovisa och "Fåret" har hållit barnen sällskap i ca tre timmar medans vi varit borta och som ni ser på bilden så har dom haft det toppen! Hade det inte varit för att dom var så trötta så hade dom nog kunnat sitta så där lääänge till. Men ögonen gick nästan i kors på dom efter en ganska lång och intensiv dag så det var bara att fyra av ett redigt puss-och-kram-kalas och sedan krypa isäng.

Imorgon är det dags igen för Hugos andra "Bollkul"-tillfälle och ryggsäcken hänger redan klar i hallen packad med gympaskor, shorts, T-shirt och vattenflaska. Han var så söt förra veckan när dom spelade en snabb fotbollsmatch på slutet. När alla andra barn flockades runt bollen så sprang Hugo ner på mål och väntade på att få en passning. Och vinnarskalle som han har så bröt han ihop när hans lag bara gjorde ett mål och matchen slutade oavgjort.

Imorgon har han bestämt sig för att vara med i det Röda laget och att han ska göra massor av mål. Jag hoppas verkligen det...för allas skull, annars blir det en lååång och jobbig kväll här hemma.

Hugo (i fårets coola kepsmössa), "Fåret", Lovisa och Alva. När Alva somnade ikväll viskade hon sömndruket till mig; "Mamma...jag äskaj dej...Fåjet å Lovisa". Visst smälter man!

Kram Lovisa


2 kommentarer:

  1. Skönt med lite egen tid, det behöver man ibland. Bra med omtyckta barnvakter också. Hoppas Hugo lyckas göra några mål, jag hejar på honom.
    Kram farmor o Taggen

    SvaraRadera
  2. Vad gott att få lite egentid!
    Kolla in på BLoggfamiljen och vem en av vinnarna är i boktävlingen ;o)

    Kram

    SvaraRadera