torsdag 7 januari 2010

En skön hemmadag

Idag har dagis varit stängt så jag och barnen har hasat runt i pyjamas här hemma. Barnen har lekt, pärlat, tittat på film, spelat spel, lekt igen och även klätt ut sig. Alva går in helhjärtat i uppgiften och bylsar på sig allt möjligt och även så mycket som möjligt. Man har svårt att hålla sig för skratt när hon plötsligt dyker upp bredvid en med utklädningskläder från topp till tå.

Hon är glad i färger som ni ser...

Ska det va så ska det va ordentligt med boa och trollspö!

Busfrö! Tycker mig se en liten Kindevågsnäsa vara på väg ;o)

Man tager vad man haver! En vattenkanna får fungera som en stövel full med vatten. Alva har sett Emil på film och vet precis vad pappa Anton säger när han stoppar ner foten i den vattenfyllda skon.
Hugo tyckte att lillasyster hade kommit på en rolig lek så dom fortsatte leka den tillsammans en stund.
I eftermiddags kom Marcus hem och hämtade Hugo för att sedan åka iväg till logopeden. Nu är det exakt ett halvår sedan han var där sist och det visade sig att han hade gjort stora framsteg i talet. Det tycker vi också...bara under de senaste veckorna har det hänt jättemycket och det är så roligt att se. Det var även skönt få veta att logopeden tyckte att han inte hade några som helst problem med varken ordförrådet eller grammatiken. Det enda är att han är lite slarvig med uttalet men det ska nog hinna rätta till sig tills nästa gång han ska tillbaka om ytterligare ett halvår. Jag tror att hans iver att lära sig och att han frågar så mycket nu för tiden har skyndat på hans tal endel. Marcus sa att på den dryga tio minuters bilfärden in till USÖ hann han fråga säkert hundra frågor och hela tiden kontrade han med ett "varför" när han fick ett svar :o) Han är så skön vår Budde!
Kram Lovisa




1 kommentar:

  1. Så det finns fler kindevågsbarn som leker "Emil" med hjälp av diverse byttor! HAnna sjunger "Snickeboa" och stoppar foten i något som kan tas för en hink!
    Skönt attt Hugo gör framsteg med talet!

    SvaraRadera