onsdag 6 januari 2010

"Kela min vän"

Idag har vi fixat och fejjat här hemma (vilket var väldigt välbehövligt) för vi väntade besök framåt eftermiddagen. Äntligen skulle Alvas bästa kompis Cornelia och hennes familj komma hit och äta mat och leka lite. Vi har försökt få till en träff flera gånger tidigare men hela tiden har sjukdomar kommit emellan. Men nu var det alltså dags...och för Alva talade vi inte om det förrän imorse eftersom att vi inte ville att hon skulle tjata hål i huvudet på oss.

När Cornelia, eller "Kela" som hon kallas av Alva, väl kom hit så blev det genast high life. Tjejerna drog igång att leka på en gång och tydligen har dom något internt skämt dom sins emellan för varje gång någon av dom sa ordet "bajs" så skrattade den andra igenkännande...dom är så söta!!!

Hugo som vanligtvis är den som brukar ta med sig kompisar hem hamnade helt plötsligt utanför och kom gråtandes när det visade sig att tjejerna hade gaddat ihop sig och förbjöd honom att vara med i deras lek. Men han var inte ledsen länge för tjejerna tyckte att han var ganska kul att jaga och slå på med skumgummisvärden.

Det var så kul att få lära känna Cornelias föräldrar också. Hela Mosås verkar krylla av trevliga människor. Det ska bli kul att lära känna barnens kompisar och föräldrar mer under åren som kommer.

Vänner!

Kram Lovisa


1 kommentar:

  1. Vad mysigt att få ha en egen bästis.
    Så söta de är.
    Kram.

    SvaraRadera