söndag 27 september 2009

Hängigt kalas

Trots allt som talade emot oss så genomförde vi vår kalashelg hemma i Kisa trots allt. I stort sett alla av oss har varit eller är fortfarande sjuka. Efter en helg tillsammans kan jag inte säga att någon av oss blev direkt kryare. Men vi har haft den här helgen inplanerad i kalendrarna sedan i våras och det kändes så tråkigt att behöva ställa in bara för att vi vuxna var hängiga. För det visade sig att nästan alla barnen hade kryat på sig under veckan och var på benen, och dom hade ju sett fram emot det här stora kalaset så länge. Som tur var så blev det trots allt ett bra kalas. Födelsedagsbarnen Albin, Hugo och Alva verkade nöjda och Seth och Hanna som också fick några paket verkade gilla att kusinerna hade fyllt år så att dom också fick haka på i firandet.

Men vi var ett hängigt vuxengäng som satt och tittade på när barnen rev och slet i sina paket. Inte ens kaffe och sockerbombarderat fikabröd och tårta kunde få oss att bli piggare. När kvällen kom och barnen hade lagt sig för att sova sjönk vi ner i soffan och tittade på "Här är ditt liv" och pratade en stund. En alldeles lagom aktivitet både för kropp och hjärna.

Vår 4-åring

Alva och "Fafa" ritar

Barnen i väntan på paket.

En rolig och påhittig present från gammelmormor och gammelmorfar :o)

Tjejerna busar i gammelmormors rullstol :o)

Man får ju passa på att vila när tillfälle ges.

Duktiga killar och tjejer står i kö för att få fiska i fiskdammen.

Efter ett livligt och roligt kalas krashade barnen i soffan efter fiskelyckan och tittade på Peter Pan.

Detta var delvis en orsak till varför vi behövde åka hem den här helgen...Opeln behövde sig en omgång innan besiktningen den här veckan.

Vi besökte farmor Dagnys gravsten i minneslunden.

Alva slocknade i bilen på väg hem till Örebro.
Nu ska Marcus och jag lägga oss och försöka sova bort febern. När vi kom hem i eftermiddags visade det sig nämligen att vi hade över 38 grader båda två. Eftersom att ingen av oss varken har tid eller lust att vara hemma mer så hoppas vi att lite sömn ska göra susen och att vi vaknar upp friska och krya imorgon.
Kram Lovisa


2 kommentarer:

  1. Tack för ett jättefint kalas. Barnen blev helnöjda ju =)
    Typiskt att ni har feber!!! Mamma har visst också det nu. Vilken smitta det verkar vara! Hoppas ni kryar på er! STORA KRAMAR MIA

    SvaraRadera
  2. Tack för ett bra kalas!!!! Nu hoppas jag att ni är på benen imorgon! Vi får se hur det går med oss...???

    SvaraRadera