onsdag 9 september 2009

4 års kontroll

Idag hade Hugo tid på BVC för att kolla ögonen. Vi kom dit ca en halvimme för tidigt men som tur var så hade familjen som skulle in före oss inte dykt upp så vi fick komma in på en gång för att göra syntestet. Hugo ville först inte samarbeta men när jag förselog en tävling mellan honom och mig, vem som kunde peka ut bokstäverna på tavlan snabbast så blev han helt plötsligt väldigt samarbetsvillig :o)

Det visade sig att han såg alldeles utmärkt vilket kändes skönt att få bekräftat. Men då kvarstår ju ändå problemet med hans ständigt återkommande huvudvärk. Jaja...det får vi ta tag i och försöka lösa.

Eftersom att vi fick komma in tidigare än planerat så hade vi lite tid till godo. Så istället för att planera in ett nytt datum för den riktiga fyraårskontrollen så kunde vi faktiskt ta den på en gång. Hugo fick rita en gubbe (som han gjorde om flera gånger för att han aldrig blev nöjd), hoppa på ett ben, gå balansgång och trä pärlor på en tråd. Summa sumarum; Hugo är en hel och fin 4-åring som både ser och hör bra. Talet är under utveckling och han är 114cm lång och ståtlig :o)

Ikväll kom Marcus hem efter att ha varit två dagar i Billingsfors med jobbet. Vi träffades hos Romells kl18 där vi hade terminstart med hemgruppen. Hugo slängde sig i famnen på Marcus och njöt av att ha pappa hemma igen. Alva tittade inte ens åt Marcus håll utan sprang bara förbi och slängde sig istället i famnen på Micke med ett glädjetjut "Picke!!!" Stackars Marcus ;o)

Nä, nu ska jag sova. Barnen snusar uppe i sina sängar och Marcus är redan igång med toabestyren.

Kram Lovisa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar