lördag 12 september 2009

Hejarklack!

Vad skönt det är med helg! Imorse sov vi lite extra länge. Låg och myste i sängen med barnen som tittade på "morgonbompa" och åt frukost sent. Underbart!

Sen har dagen gått i ett...jag har försökt att städa och förbereda inför morgondagens 4-års kalas. Marcus och Hugo åkte till Kumla och Sveas konditori för att hämta den specialbeställda tårtan (tar kort på den och lägger in imorgon). Efter lunch åkte sedan Marcus till Nora för att springa en halvmara i "Norasjön runt". Jag och barnen åkte dit lite senare för att titta när det var dags för Marcus att springa i mål. Barnen fick varsin glass att kalasa på i väntan på målgång. Nora är nämligen känt för sin otroligt goda och egengjorda glass. På somrarna händer det faktiskt att vi åker dit bara för att få njuta av den där krämiga, fylliga, och fräscha glassen :o)

Hugo och Alva pärlade halsband tidigare i dag och tog med sig dom till Nora för att ge pappa en medalj runt halsen när han sprungit i mål...det är kärlek det!


Barnen mumsar glass!

Marcus med sina två medaljer runt halsen :o) Han sprang för övrigt i mål på 1.49.38 .

Hugo försöker göra en "Mary Poppins" eller kanske en "Madicken" :o)

Självklart skulle det klättras! Alva skrek över hela torget; "Titta, Alva kan!" Hon är en sådan sötnos!

Vårt lilla busfrö!


Imorgon är det alltså tänkt att Hugo ska ha kalas för sina dagiskompisar. Vi får väl se om det blir av för när han gjorde iordning sig för sängen ikväll så började han att frysa och skaka. När jag tog tempen på honom så hade han 39 graders feber. Typiskt!! Hoppas att han är piggare imorgon annars får vi nog ställa in.

Nu ska jag och Marcus krypa ner i soffan och titta på "Här är ditt liv". Det är vuxenpoäng på det tror jag, va?! Hahaha... Ikväll är Mikael Persbrandt gäst. Ska iallafall bli kul att se.


Kram Lovisa

3 kommentarer:

  1. "Här sitter vi i Nora..." "Och moffar glass!" HA ha ha ha
    STackars Hugo. Han har ju feber för ofta!!! Hoppas han är frisk imorgon!!!!
    Grattis Marcus till att komma under 1:50!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Bra gjort broderskapet att komma under 1,50! Vad du är ute och "skener."
    Halsband, det är kärlek det att både pärla och ta på sig det! :-)
    Stackars Hugo...

    SvaraRadera
  3. Nämen GUD så söta. Det var det finaste medaljen jag sett!!

    SvaraRadera