söndag 20 september 2009

Bröder och systrar



Vi har haft Marcus syster Mia och hennes son Seth här i helgen som sagt. Vi hade planer på att gå på konsert på Gården igår kväll men som med så mycket annat i livet så blev det inte riktigt som vi hade tänkt oss. Barnen var trötta och griniga och jag och Mia kände oss rätt så hängiga pga huvudvärk och trötthet, så vi blev helt enkelt kvar hemma. Vi hade ju lovat barnen lek och fika så för att gottgöra dom packade vi en fikakorg och tog en promenad till lekparken istället. Det var ungefär vad vi orkade med.


Hur som haver så hade vi en jätte mysig stund i lekparken och barnen fick leka av sig lite samtidigt som vi fick andas frisk luft och njuta av den sköna höstsolen. Det har varit några helt fantastiskt vackra höstdagar här i Örebro de senaste dagarna. Har det varit detsamma hos er?


Hugo och Seth beter sig som bröder som leker och kivas om vartannat. Deras grej är att trigga igång den andre genom att retas eller neka tillgång till den där "tuffa leksaken" som båda vill åt. Mia och Marcus har suttit och beskådat fonomenet med ett igenkännande flin på läpparna. Dom var nämligen precis likadana mot varandra när dom var små :o) Hoppas att Seth och Hugo får samma mysiga relation till varandra som deras mamma respektive pappa har till varandra idag!

Grabbarna samsas i soffan och verkar gilla det dom ser på Tv:n
Alva gillar verkligen att gunga.

Hugo som visar sig ha ett och annat Lindbergsdrag i sig ändå :o)

Underbart buskort på Mia och Alva :o)
Mia och Alva igen...

Fikapaus!

Busungar!!

Alva ville precis som grabbarna ta en sväng uppför klätterväggen, men blev sittandes istället :o)


Idag har jag varit med om att hålla i Söndagsklubben i kyrkan. Det kom en hel drös med barn vilket var kanon kul att se. Vi spelade ett drama där jag var "Foto-Lena" som jobbar som journalist för en nyhetsredaktion som heter "Heta Nyheter" :o) Jag tror att barnen tyckte att det var lite kul att titta på. Hugo var inte så nöjd att mamma skulle vara "fröken" men jag sneglade lite på honom emellanåt och tyckte mig se att han log ibland.

Det blev mycket sång och dans på Söndagsklubben idag vilket jag tror influerade barnen att hålla i en egen liten dansuppvisning här hemma. Denna gång är det faktiskt inget fel på kameran...det är helt enkelt såhär tyst...och barnen dansar ändå. Skulle vara intressant att veta vilken musik dom hör i huvudet ;o)






Kram Lovisa


2 kommentarer:

  1. De är ju för sköna, alla tre kusinerna!
    Trist med febertoppar lite här och var :-( Vi får verkligen hoppas att det "wer te sä" till helgen!

    Kram Åsa

    SvaraRadera
  2. Härliga bilder! Måste ha varit en svängig låt dom hörde för det var verkligen en del schyssta moves där =0)
    Hoppas ni får vara friska nu och att ni får en bra vecka!
    Kram Linda

    SvaraRadera