måndag 17 augusti 2009

Bula i pannan

Hej hej!

I kväll orkar jag inte blogga men har ändå lite mysiga bilder att visa. Igår kom nämligen mormor, morfar och morbror på besök. Vi grillade (i varmluftsugnen för att vi hade blåst bort om vi hade stått ute vid grillen) och fikade och satt och pratade och tog igen lite av tiden som vi varit ifrån varandra under sommaren. Mamma och pappa har gjort en norrlandsturné på sin semester, varit i stugan i Långsjöby, besökt min syster i Lycksele och hälsat på mammas syskon i Sundsvall. Låter mysigt och det hade varit kul att vara med. Pappa planerar visst en stooor släktträff uppe i Långsjöby nästa sommar. Vi satt och räknade lite grovt igår hur många som ska bli inbjudna och kom upp i 250 stycken (!!) Det skulle vara så kul att få träffa alla farbröder, fastrar, kusiner, tremänningar och andra släktingar.

Barnen slukade Ludwig med hull och hår igår när han klev innanför dörren. Hugo rundade både mormor och morfar för att istället slänga sig i famnen på morbror :o) Barnen var lite sega efter en lång förmiddag i Filadelfia kyrkan med mycket lek och bus så dom hamnade framför tv:n med Ludwig.

Mysstund!

Alva snubblade och slog pannan i bordet och fick en saftig bula i pannan. Hon sökte tröst hos ingen annan än...ja, just det, Ludwig!

Mina fina föräldrar och lillebror!

Kram Lovisa


3 kommentarer:

  1. Stackar Alva, vilken bula! Sån tur att Morbror var där och kunde trösta... :-)

    SvaraRadera
  2. Men gumman... hon ser inte pigg ut på kortet när hon sitter i Ludwigs knä...
    Mysigt att ha mormor och morfar där - och morbror förstås =)

    Kram

    SvaraRadera
  3. oj,oj det gör ont i mej när jag ser bulan, lilla skruttunge vad styr hon med, har lite för bråttom kanske. Tur att morbror kunde trösta.
    Kram från oss i Kisa

    SvaraRadera