tisdag 30 juni 2009

Back to the 80´s

I morse kom slambilen hit. Barnen slängde i sig frukosten för att hinna titta på spektaklet en stund innan det var dags att åka till dagis. Det luktade ju inte direkt hallon här hemma när han började röra om i "kloakerna". Tyvärr kunde han inte hjälpa oss trots många tappra försök. Det verkar som att vi måste gräva upp källargolvet för att komma åt "källan" till problemet. Känns inte jätte skoj, men nödvändigt ;o) Haha...dåligt skämt, förlåt!


Idag gjorde jag det jag länge har gått och funderat på att göra. Jag permanentade mig :o) Sist jag gjorde det var väl för ca 20 år sedan. Som tur är har det hänt ett och annat när det gäller vätskor och sånt. Vet inte riktigt än vad jag tycker...men grundtanken var att göra något annorlunda och nytt inför sommaren och det lyckades vi med. Det tar väl några dagar innan jag har vant mig skulle jag tro. Hugo tittade med stora ögon på mig när jag kom hem och Alva ville komma upp i famnen för att komma åt att känna på lockarna. Marcus har fortfarande inte sagt så mycket...hmmm. Precis som jag behöver han kanske några dagar på sig för att smälta förvandlingen.


FÖRE

EFTER


Kram Lovisa

4 kommentarer:

  1. Det var ju alldeles lagom med lockar, jättefint!! Då skulle du sett mig när jag pentade mig som en pudel med super små lockar,

    Anette

    SvaraRadera
  2. Det blev väl jättebra, lagom och inte som en pudel (inget ont om pudlar, men du vet vad jag menar)Förstå vad smidigt att göra ordning håret, alla klämmor och spännen sitter sååå mycket bättre i lockigt än i vårt glidiga raka hår! I morgon kommer mormor och morfar hit och ska fira med oss och sen ska jag och Jonas gå på konsert m Michel Ruff och Tata vega.
    Puss på er alla! Linda

    SvaraRadera
  3. HEJ!!! Du blev ju supersnygg (det var du ju innan oxå förstås...) Vad roligt att du vågade!!!

    Usch vad tråkigt med avloppet!!! NI har lite väl mycket nu... behöver ett breake, känns det som.

    Vi ses imorgon snygging!!!

    KRAM MIA

    SvaraRadera
  4. Tja snygging!
    Urläcker med permanent! Inte 80-talet precis, vilkt är tur!!!!
    Trist med avloppet! Slambilen kommer ju hit varje halvår, och å tar den alla i byn, så då b´rukar det kunna lukta lite, tja avlopp helt enkelt ute.
    // Skärstadborna

    SvaraRadera