fredag 26 juni 2009

She´s back!

Nu börjar äntligen Alva bli sig själv igen. Hon har sovit relativt bra de senste nätterna och har inte behövt ta mer Tavegyl. Kopporna börjar torka och ramla av så hon börjar se lite mer ut som hon brukar.

Hugo har varit på dagis den här veckan som jag har varit hemma och VABat med Alva, men idag när vi kom upp till dagis sa han att han inte ville vara kvar utan istället följa med mig och Alva hem. Jag ville självklart inte tvinga honom att var kvar om han inte ville och eftersom att vi ändå bara skulle gå hem och inte göra något särskilt så fick Hugo haka på hem igen. Det blev helt enkelt bara en liten morgonpromenad fram och tillbaka.

Idag har det fortsatt att vara soligt och varmt. Vi har hållit oss mestadels inomhus. Barnen har inte orkat med så mycket annat. Hugo och jag bakade lite under tiden Alva sov ute i skuggan. Vi hade ett långt och djupt samtal om Himlen och vad som händer när man dör. Hugo har en kompis på dagis vars mormor bor i Himlen. Då berättade jag att Marcus Farmor ocskå fick flytta dit då hon dog härom dagen. Hugo var tyst en stund och frågade sedan om pappa också var i Himlen. Nä, sa jag. Pappa är ju på jobbet och han ska inte till Himlen förrän om många, många, många, många år. Hugo tittade på mig och så började han att gråta. "Jag vill inte att pappa ska flytta till Himlen. Då kommer jag att bli ledsen en annan dag". Ja, vad säger man? Det var bara att trösta och försöka förklara att han inte behöver vara orolig.

Teaterapa på bättringsvägen ;o)

Hej, nu är jag tillbaka. Tog en liten paus för att städa och plocka undan lite. Mina underbara svärföräldrar kommer hit imorgon och jag vill ju gärna att dom ska kunna ta sig innanför dörren utan att gräva sig fram genom damm och skräp.

Nu sitter jag och Marcus och tittar på en dokumentär om Michael Jacksson på 1:an. Vilket liv han har levt. Tänk vad framgång och kändisskap kan göra med en människa. Det är tydligt att gränslöst mycket pengar inte gör dig lyckligare. Men han är verkligen "one of a kind" och hans musik kommer att gå till historien.

Nä, nu är det dags för lite fredagsmys fika innan det är dags att krypa i säng.

Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. gosunge..... ho ä allt e lita e.
    Kram från oss i blå huset.

    SvaraRadera