fredag 12 juni 2009

Trist, trist, trist!!

Idag har regnet fortsatt att ösa ner. Det är grått och trist ute och huvudvärken har kommit som ett brev på posten. Dessutom har vi fått en släng av magsjuka här hemma...en lindrig variant men ändå så att vi känner oss rätt så spak.

Det tråkiga är att vi hade så mycket roligt att se fram emot den här helgen. Ikväll skulle vi haft sommaravslutning och grilla tillsammans med hemsgruppen, men det fick vi hoppa över. Sen var det tänkt att Farmor och Farfar skulle komma hit för att hjälpa oss att såga upp väggen och sätta in altandörren som vi nyligen införskaffat. Men Farmor har legat magsjuk i veckan och är fortfarande inte helt återställd och vi känner oss inte heller speciellt pigga att orka med varken besök eller bygge. Det får bli en annan helg istället.

Nä, den här helgen viker vi åt umgänge med barnen, återhämtning och tillfrisknande istället.


Igår bakade vi sockerkaka

Jag hittade den här gamla formen längst bak i skåpet...riktigt charmig faktiskt!

Hugo gillade att slickepottslickandet är något som tillhör bakningen ;o)

Mmmmm vad smarrigt!

Alva tittar på regnet som bara öser ner...


Kram Lovisa

2 kommentarer:

  1. Det var trist att inte kunna åka till er i helgen, men vi får krya på oss allihop och ses en helg längre fram. Hoppas det inte blir långvarigt för er. Här är det allt på bättringsvägen.
    Vilken fin sockerkaka,ser smarrig ut, får vi smaka?
    Krama barnen från oss.
    Krya på er
    kram från farmor o farfar

    SvaraRadera
  2. Hej hej!!!
    Typiskt att ni ska vara sjuka!!! TRIST. Seth har jätteont i magen och det har "runnit" om honom en gång än så länge. HOppas och ber att det inte blir mer... Stefan var ju också dålig på Nyhem, men mår mycket bättre nu!
    Ville egentligen bara säga att vi nu kollat på "ni får inte kasta på kungeeeeeeeeeen" kanske 10 gånger - idag!!!! Haha. Seth älskar den! Kram kram och krya på er!

    SvaraRadera