lördag 13 juni 2009

Påtvingad picknick och retstickor


Vilken tråkig dag det har varit idag. Vi är verkligen inte på topp här hemma. Jag har huvudvärk, Marcus är hängig och barnen klagar på magont. Det är egentligen elakt att hänga ut dom så här på bloggen, men jag berättar ändå att dom går runt och fjärtar riktigt illa hela tiden. Alva lyckas dessutom få till riktiga brakare ibland med en härlig resonans i blöjan. Det börjar snart bli dags för gasmask här hemma...

När Alva somnade ute i vagnen fällde vi ut bäddsoffan i Tvrummet och lade oss för att titta på film med Hugo. Jag och Marcus slumrade en stund vilket var välbehövligt för att orka ge oss ut på picknick med barnen på eftermiddagen. Vi var väl egentligen inte så sugna på att ge oss ut men barnen behövde få röra på sig lite och jag ska inte sticka under stol med att det var skönt även för oss att andas lite frisk luft!





Som jag berättade i ett tidigare inlägg så har Alva lärt sig ett nytt ord som hon gärna använder flitigt i tid och otid. Hon har märkt att hon kan trigga igång storebror genom att upprepa det gång efter gång...och på det viset få en intressant reaktion från honom. En retsticka det är vad hon är och Hugo är inte sen att haka på :o)

Kram Lovisa

4 kommentarer:

  1. Man kan inte annat än skratta åt de små liven...En liten retsticka, verkligen.
    Krya på er
    Kram från blå huset

    SvaraRadera
  2. HAHAHAHAHA
    Misstänker att jag var likadan mot Marcus när vi var små =)
    Sötisar. Orkar man själv med så är det ju gulligt, men om man själv är trött och/eller hängig så måste det bli ganska påfrestande.
    "aja...näää" Underbart!
    Hoppas verkligen ni får må bättre!!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Kunde inte låta bli att titta på " retstickan " igen nu på morronen. Det är allt "e lita e " säger farfar.
    Hoppas ni får en bra dag.
    Kram från oss

    SvaraRadera
  4. Vilka sköningar dom är de små liven.Alva fick visst sista ordet, med glimten i ögat.Goa är dom iallafall bägge två.Hoppas att ni mår bättre nu.
    Många kramar mormor/morfar.

    SvaraRadera