måndag 4 mars 2013

Lillstrumpan

Hej på er!
 
 
Till att börja med så vill jag utbringa ett fyrfaldigt leve för gammelmorfar Elias som fyller 90 år idag! Hurra, hurra, hurra, hurraaaaaa!
 
Grattis Elias!
 
Hoppas du har kännt alla kramar och tankar vi sänt åt ditt håll idag :o) Barnen är mäkta stolta och glada över sin gammelmorfar, och att han dessutom fyller 90 år, det är coolt :o) Hoppas du haft en fin dag!!
 
Och så skulle jag vilja hurra lite extra för vår lilla Molly idag också! Hon är helt makalös vår lilla lillstrumpa <3 p="">
 
Visst skrev jag att vi gjorde oss av med spjälsängen (den har fått ett nytt hem som du kan läsa om här) härom dagen? Vi försökte introducera Molly för den nya stora sängen inne på hennes rum, men första kvällen gick det inget vidare. Det slutade med att hon somnade inne hos oss. Men både igår kväll och ikväll så har hon somnat i den och sovit några timmar innan hon har hojtat efter oss.
 
Hon är så duktig!!
 
Tänk, snart har vi inga småbarn längre...
 
Omringad av Hello Kitty och stora starka Pippi! Då sover man tryggt ;o)
 
Kram Lovisa

1 kommentar:

  1. Hihi Seth och jag tittade tillbaka i din blogg från 2009 när Hugo spelar kubb... "Ni få inte tasta på tyyyngeeeeeen" säger han bestämt på klingande närkingska :) lovely!!!!
    Vad duktig hon är Mollybus!!!
    Kram Mia

    SvaraRadera