torsdag 17 januari 2013

Planen sprack

Hej på er!

I morse när jag vaknade så hade jag två mål med den här dagen.

Nr 1 Ta mig igenom den
Nr 2 Gå och lägga mig tidigt

Nr 1 klarade jag galant. Dagen gick riktigt smärtfri förbi och nu är jag här :-) Det är kväll och i morgon vankas en ny dag i mitt liv. Förhoppningsvis med en piggare version av mig själv i huvudrollen.

Nr 2 då? Njaaaa...not so good faktiskt! Jag kom igång för sent med läggningen av Molly. Och hon kan ju liksom inte bara gosa ner sig i sängen och somna. Nähääädå...hon ska rulla runt som en hund och leta den perfekta sovställningen i sisådär en halvtimme innan hon törnar in. Idag var inget undantag!

Men vad glad man blir då när man kommer sömndrucken ut ur sovrummet och märker att Hugo och Alva redan har borstat tänderna och kissat och är redo för sängen. Underbart!

Intentionen i morse var att komma i säng vid åtta ikväll. Men det sprack ju som sagt redan innan jag hade fått Molly i säng.

Nu ligger jag i allafall i sängen och TÄNKER att jag ska sova. Men i själva verket så har jag planer på att smyga upp och fixa med sånt som jag just kom på att jag glömt att fixa. Typ, disken, träningskläderna, barnens väskor och kläder, släcka lamporna osv....suck!!!

Vem behöver egentligen sova???


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar